Menu
Terug

Stof maakt geen kans meer dankzij de Dyson V15 Detect Absolute

28 december 2021

De V15 Detect Absolute van Dyson toont zich als een krachtige en intelligente snoerloze steelstofzuiger. Met lasers en speciale sensoren verwijdert die de kleinste stofdeeltjes en bewijst je dat al tijdens het stofzuigen zelf.

Met lasers

De stofzuigerkop van de Dyson V15 Detect Absolute is pure innovatieve hightech die een onmiddellijk merkbaar resultaat oplevert. Eerst en vooral zijn er geïntegreerde groene laserdiodes. Die maken stofdeeltjes zichtbaar die je normaal met het blote oog niet kunt zien. Dat betekent dat je vanaf nu nooit meer een plekje met verborgen stof overslaat.

Nuttige info

Daarnaast zit er in de stofzuigerkop ook nog een akoestische sensor. Daarmee telt de V15 Detect Absolute alle opgezogen stof- en vuildeeltjes. Dit is informatie die je in real-time afleest op het LCD-scherm in de handgreep. Zo krijg je op elk moment een wetenschappelijk bewijs van je schoonmaakefficiëntie. Het vertelt je hetgeen je vaker of minder vaak moet stofzuigen. De stofzuiger zelf gebruikt deze data om de zuigkracht automatisch aan te passen.

Klittenvrije technologie

De V15 Detect Absolute is uitgerust met geavanceerde antiklittechnologie. Daarbij verwijdert de combinatie van een kegelvormige met een klitvrije borstel niet enkel alle haren van de vloer, het zorgt er ook voor dat die haren zich niet om de borstel heen wikkelen, maar eraf glijden en met de rest van het vuil in het stofreservoir terechtkomen. Dat geldt voor zowel mens- als dierenharen, die je vanaf nu dus niet langer om de haverklap uit de stofzuigerkop hoeft te plukken.

Kracht en hygiëne

Deze snoerloze steelstofzuiger draait op Dysons beproefde cycloontechnologie. De batterij van de Dyson V15 Detect Absolute is goed voor zestig minuten stofzuigen. Een hoog toerental garandeert daarbij de zuigkracht die nodig is voor een diepe reiniging. Het filtersysteem haalt in meerdere stappen al het vuil uit de lucht. Daarbij is de V15 Detect Absolute voorzien van een volledig afgedicht design. Zo ben je zeker dat al het vuil niet terug in je woninglucht, maar bij het afval terechtkomt. Dat laatste gebeurt overigens met een handig en hygiënisch ‘no-touch’ uitwerpmechanisme.

Troeven

  • Overal schoon: een laser maakt onzichtbaar microscopisch klein stof zichtbaar.
  • Gemoedsrust: een real-time wetenschappelijk bewijs van een grondige reiniging.
  • Klitvrije borstel: mens- en dierenharen komen nu in het stofreservoir terecht.
  • Hygiëne voorop: altijd proper dankzij het geavanceerde filtersysteem en het no-touch uitwerpmechanisme.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()