Menu
Terug

Stofzuigen én dweilen met de Philips Series 8000 Aqua Plus-steelstofzuiger

14 maart 2022

In een beweging stofzuigen en dweilen? Je hebt er vast al van gehoord, maar zelden werd deze combinatie met zo veel gebruiksgemak, zuigkracht en hygiënische prestaties in een snoerloos toestel samengebracht als de Series 8000 Aqua Plus-steelstofzuiger van Philips dat doet. En dan hebben we het nog niet eens over zijn autonomie gehad.

Win, win, win

Toe aan een nieuwe stofzuiger? En wordt dat deze keer geen sledemodel, maar een steelstofzuiger? Dan rest je enkel nog te kiezen uit het overweldigende aanbod. Let daarbij vooral op hoe lang het toestel op een batterijlading werkt én op welk vermogen. Net zo belangrijk zijn de prestaties, waar vooral zuigkracht en vandaag zeker ook hygiëne doorwegen. Stuk voor stuk vakjes die de Philips Aqua Plus XC8349 glorieus afvinkt. Gebruiksgemak? Check! En dan is er nog die andere, niet te onderschatten troef …

3-in-1

De Aqua Plus-steelstofzuiger laat zich inzetten als klassieke stofzuiger, als kruimeldief en als dweiloplossing. Met het speciaal ontworpen Aqua-mondstuk stofzuig en dweil je in een beweging en in elke richting. Zo verwijder je vuil en kleverige vlekken in minder dan de helft van de tijd en de moeite die dat op de traditionele manier kost. Het mondstuk heeft dubbele zuigkanalen (een aan de voorzijde en een aan de achterzijde), en is buigzaam om de zuigkracht te focussen op plekken waar die soms meer nodig is.

Hygiëne voorop

Geïnteresseerd in een simpele manier om 99 procent van de bacteriën van de harde vloeren in je woning te verwijderen? Al wat je daarvoor moet doen is je favoriete vloerreiniger of een ander geschikt reinigingsmiddel aan het water in het Aqua-mondstuk toevoegen. De dweil, of liever de antibacteriële microfiberdoek in dat mondstuk, is voorzien van een Always Clean-coating. Die beschermt deze doek na elke reinigingsbeurt tegen bacterievorming. De Aqua Plus-steelstofzuiger komt vergezeld van twee microfiberdoekjes.

360 graden

Moet er alleen gestofzuigd worden, dan doe je dat met het 360-graden zuigmondstuk. Dat is zo ontwikkeld dat stof en vuil aan alle zijden opgevangen worden. Zo maak je met elke beweging ook effectief schoon. De PowerCyclone 10-technologie zorgt voor een langdurig aangehouden zuigkracht en verwijdert in tandem met het 360-graden zuigmondstuk tot 99,7 procent van stof en vuil. LED-lampjes maken daarbij eventueel moeilijk te detecteren of verborgen vuil zichtbaar, ook op donkere plekjes. Net zoals het Aqua-mondstuk scharniert ook de zuigmond heel flexibel op de steel. In combinatie met de positie van de stofemmer aan de bovenzijde laat dat toe om zonder gedoe diep onder lage meubels schoon te maken.

Niemand doet beter

Last but not least: de snoerloze steelstofzuigers uit de Philips 8000 Series Aqua Plus zijn uitgerust met een lithium-ion batterij (25,2V) van de nieuwste generatie. Daarmee kun je tot tachtig minuten krachtig schoonmaken. Op zich al een opmerkelijke prestatie, maar daarbij geeft deze steelstofzuiger je ook de langste gebruikstijd op maximaal vermogen van alle snoerloze stofzuigers. Zo kun je meer dan 125 vierkante meter schoonmaken op een enkele volle batterijlading! Meer moet dat meestal niet zijn.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()