Menu
Terug

Whirlpool W7 831A OX: maximale versheid

16 juni 2020

Onder het fraaie design van de W7-koel-vriescombinatie van Whirlpool schuilt een geavanceerd koelsysteem en een hele reeks hightech innovaties. Die houden je fruit en groenten tot wel vijftien dagen vers.

Het ideale koelscenario

De deur gesloten houden. Telkens wanneer je de deur van je koelkast opent en weer sluit, moet de lucht erin opnieuw tot op de juiste temperatuur gekoeld worden, en al naargelang de luchtvochtigheid kan er condensatie en ijsvorming ontstaan. Factoren die ervoor zorgen dat je eten niet optimaal bewaard wordt. Behalve dan voor deze W7-koel-vriescombinatie van Whirlpool.

whirlpool

Geen graad meer of minder

Een constante temperatuur is cruciaal en daarom gebruikt Whirlpool in de W7-modellen verschillende innovaties om die te bewaren. Zo detecteert de eigen 6TH SENSE Control-technologie continu temperatuurschommelingen, onder andere als je de deur van de koelkast opent. Daarop wordt de temperatuur razendsnel terug naar de ideale gebracht voor de beste bewaring van voedsel. Diezelfde technologie zorgt er ook voor dat vriesbrand vermeden wordt. Daarnaast hebben deze toestellen een alarm dat je waarschuwt als als je de deur te lang hebt openstaan.

whirlpool

Vijftien dagen vers

Groenten en fruit laten zich niet altijd even makkelijk of lang bewaren. En zelfs al kun je ze na een tijdje nog wel zonder gevaar voor je gezondheid opeten, ze smaken minder lekker en hebben vaak ook dat knapperige verloren. Daarom vind je in deze koelkast de Freshbox+, een lade met vochtigheidsregelaar waarin je fruit en groenten tot vijftien dagen goed blijven. Je kunt dus meer in een keer kopen zodat je minder vaak naar de supermarkt moet om boodschappen te doen.

Nooit meer ijs krabben

Whirlpool voorzag de W7 831A OX van de Total NoFrost-technologie. Die vermindert de luchtvochtigheid; dat betekent geen waterdruppels op de bodem van de koelkast en ook geen ijsvorming in de diepvriezer. IJsvorming is overigens een energievreter, maar Total NoFrost is lang niet de enige reden voor die A+++ op het energielabel. Zo optimaliseert de inverter-compressor, die een garantie van 15 jaar heeft, het energieverbruik en zorgt hij voor de snelle correctie van temperatuurschommelingen.

Troeven

  • Langer lekker: in de Freshbox+ bewaar je groenten en fruit tot vijftien dagen lang.
  • Geen graad te veel: je voedsel wordt altijd op precies de optimale temperatuur bewaard.
  • Gebruiksvriendelijk: Easy Access-plateaus, aanpasbare balkondisplays en uittrekbare legplaten.
  • Total No Frost: geen ijsvorming of condensatie. Dus nooit meer ontdooien!
whirlpool
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()