Menu
Terug

Lekker koel en langer vers met de Whirlpool W9 821C OX Dual NoFrost

08 augustus 2019

Dankzij een geavanceerd koelsysteem en tal van innovatieve snufjes houden de nieuwe W Collection-koel-vriescombinaties van Whirlpool je fruit en groenten tot wel vijftien dagen vers. En dat oogstrelende design is natuurlijk mooi meegenomen.

Nieuwe generatie koel-vriescombinaties

De nieuwe koel-vriescombinaties uit de W Collection van Whirlpool combineren innovatieve technologieën met een high-end design. Liever dan een droge vergelijking van alle modelvarianten, wil jij natuurlijk gewoon weten welke praktische voordelen ze jou te bieden hebben. Daarom lichtten we er een relevant model uit en kozen daarbij voor de W9 821C OX Dual NoFrost. Die ‘Dual’ slaat op de twee onafhankelijke NoFrost-koelsystemen: een voor de koelkast en een voor de diepvriezer. Die combinatie biedt heel wat voordelen. Zo is er geen geurvermening van de diepvries naar de koelkast of omgekeerd. Bovendien blijft de luchtvochtigheid altijd ideaal. De lucht in de diepvriezer is droger dan die van de koelkast, maar het is dankzij vochtigere lucht dat voedsel in de koelkast langer bewaard kan worden. Mooi meegenomen is dat je twintig jaar garantie krijgt op de Dual NoFrost-compressor.

Lekker koel en langer vers met de Whirlpool W9 821C OX Dual NoFrost
Lekker koel en langer vers met de Whirlpool W9 821C OX Dual NoFrost

Groot verschil!

De 6TH SENSE PrecisionControl-technologie laat de W9 821C OX Dual NoFrost toe om uiterst nauwkeurig de temperatuur en luchtvochtigheid te regelen in zowel het koel- als vriesgedeelte. Het koelsysteem reageert razendsnel en voorkomt zo temperatuurschommelingen bij het openen en sluiten van de deur. Dat betekent ook dat je minder energie verbruikt. Dezelfde technologie garandeert dat je verse groenten en fruit overal in de koelkast kunt bewaren met behoud van de smaak, textuur en voedingskwaliteit. Dat maakt het verschil tussen een appel, tomaat of halve krop sla die ‘nog goed genoeg is om op te eten’ of die nog even lekker smaakt en vers knapperig is als bij je aankoop. Ook de diepvriesproducten genieten van deze technologieën. Dankzij de innovatieve FreezeControl-functie blijven de kwaliteit en voedingswaarden langer behouden. Daarnaast verkleint de kans op vriesbrand, die je voedsel er allesbehalve smakelijk doet uitzien.

Verfijnde snufjes

Verse producten kun je met een gerust hart overal kwijt en de W9 821C OX Dual NoFrost telt enkele snufjes om ze langer vers te houden. Zo is er het speciale FreshBox+compartiment met FreshPad. Dat is een hygiënisch rooster dat vocht wegtrekt en schadelijke bacteriën voorkomt. Het rooster scheidt groenten en fruit van het vocht dat ze afgeven wanneer ze worden opgeslagen, terwijl een speciale antibacteriële filter schadelijke bacteriën op het oppervlak van het rooster tot 99,9 procent vermindert.

Lekker koel en langer vers met de Whirlpool W9 821C OX Dual NoFrost
Lekker koel en langer vers met de Whirlpool W9 821C OX Dual NoFrost

Plaats genoeg

Ook de diepvriezer blijft niet achter met zijn easy access-pad. Dat is een speciale lade die naar buiten schuift voor een beter zicht en gemakkelijke toegang tot het meest gebruikte voedsel in de diepvriezer. Ook handig: de deurvakjes en schappen zijn vlot te verplaatsen en in te trekken om altijd een optimale opslagcapaciteit te creëren. De Whirlpool W9 821C OX Dual NoFrost biedt je een uitstekende verhouding tussen de buitenmaten en bruikbare binnenruimte. Zo telt het hele toestel een inhoud van maar liefst 318 liter, verdeeld over 221 liter voor de koelkast en 97 liter voor het vriesgedeelte.