Menu
Terug

Zet meer variatie op tafel met de Philips Airfryer XXL

18 april 2022

Zelfs als je nog geen Philips Airfryer in huis hebt, heb je er vast al van gehoord. Je bereidt er een bredere waaier aan gerechten mee, snel én zonder vetstoffen. De nieuwe Smart Sensing-technologie voegt daar nog een troef aan toe.

Razendsnelle, superhete lucht

In 2010 pionierde Philips met de Airfryer een nieuwe manier van koken, maar deze toestellen veroverden in snel tempo een vaste plek in de Belgische keukens. Hoe kan het ook anders, want met deze toestellen bereid je frituur- en heel wat andere gerechten met tot wel 90 procent minder vet (in vergelijking met een klassieke friteuse) dankzij de Philips Rapid Air-technologie, die in plaats van olie razendsnelle hete lucht gebruikt. Het resultaat is knapperig aan de buitenkant, heerlijk mals vanbinnen.

Weg met overtollig vet

Dat je geen vetstoffen meer hoeft toe te voegen, maakt je dieet er heel wat gezonder op en frituurgerechten heel wat minder zondig. Maar de Philips Airfryer XXL gaat nog verder. Het is de enige in zijn soort met Fat Removal-technologie. Die verwijdert het overtollige vet uit je ingrediënten en vangt het netjes op. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk knapperige gebraden kip met maar liefst de helft minder verzadigde vetten!

Smart Sensing

De nieuwe generatie Philips Airfryers maakt het je nog makkelijker. De Smart Sensing-technologie in deze modellen doet het denkwerk voor jou. Zo geniet je van altijd perfecte resultaten in slechts twee heel eenvoudige stappen. Kies het eten dat je gaat bereiden uit een van de vijf keuzeprogramma’s en druk op de knop om te starten. De slimme sensoren passen dan de tijd en temperatuur automatisch aan. Het resultaat: een gegarandeerd geslaagd gerecht zonder omkijken. Elke keer opnieuw!

Laat het aan de Smart Chef over

Omdat je niet alle dagen zin of tijd hebt om lang in de keuken te staan, nemen de professionele Smart Chef-programma’s je die klus graag uit handen. Die programma’s zijn ontworpen door echte chefs, en gaan van verse of ingevroren frietjes, over taart tot een heerlijke quiche. Ook hier vraagt de Airfryer XXL van jou niet meer dan een druk op de knop en neemt dan zowel het denkwerk als de bereiding van je over.

XXL betekent echt XXL

Die ‘XXL’ staat er namelijk niet voor niets in de naam van deze Airfryer. Zo braad je in een keer een hele kip of 1,4 kg frieten. Dat is goed voor tot wel zes porties. De grote mand met een capaciteit 7,3 liter laat je dus in een keer een volledige gezinsportie maken en maakt dat je al je eetgasten in een keer kunt bedienen. Dat bespaart stroom en het is gezelliger voor iedereen, zeker voor de chef van dienst.

Makkelijk schoon te maken

Schoonmaken is snel en eenvoudig dankzij de uitneembare Airfryer QuickClean-gaasmand met antiaanbaklaag. Alle verwijderbare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig zodat u ze eenvoudig kunt schoonmaken.

Exclusieve NutriU-app

Als het nog niet duidelijk zou zijn: de Philips Airfryer doet meer dan alleen maar gezondere frituurgerechten klaarmaken. Laat je inspireren en groei zonder inspanning uit tot een Airfryer-meesterkok. Bij de Philips Airfryer XXL krijg je immers exclusieve toegang tot de NutriU-app met honderden heerlijke recepten.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()