Menu
Terug

Zonder snoer en zonder compromis in zuigkracht

21 november 2022

Wie zoekt naar een nieuw huishoudtoestel heeft vaak een lijst met vereisten in gedachten. Gaat het om een nieuwe stofzuiger, dan ontdek je in de Dyson V15 Detect een krachtige snoerloze stofzuiger die elke denkbare vereiste afvinkt… én daarnaast nog een heleboel extra’s biedt waar je nog niet aan had gedacht.

Lichtstraal voor feilloze efficiëntie

Soms ziet een vloer er schoner uit dan hij is. Veel stof en vuildeeltjes zijn immers moeilijk of helemaal niet met het blote oog waar te nemen. Daarom sla je bij het stofzuigen soms een stukje over, of ga je meermaals over hetzelfde plekje om zeker te zijn.

De Dyson V15 Detect maakt daar komaf mee. De zuigmond is immers uitgerust met een lichtstraal. Die schijnt onder een precies berekende hoek op de vloer en maakt zo stof en vuil - dat normaal niet te zien is - zichtbaar. Resultaat: een schone vloer én het geruststellende gevoel dat je niets hebt overgeslagen.

Prestaties die je ziet

Precies omdat heel wat stof- en vuildeeltjes microscopisch klein zijn, geeft het display op de handgreep een helder en real-time bewijs van je schoonmaakprestaties. Met een speciale sensor detecteert én meet de Dyson V15 Detect immers elk stof- en vuildeeltje dat wordt opgezogen en opgevangen.

Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen vier verschillende groottes: van 500 micrometer zoals een suikerkorrel of vlo, tot 10 micrometer zoals allergenen en pollen. (1 micrometer is overigens 0.001 millimeter) Kortom: je krijgt een wetenschappelijk bewijs van een diepe reiniging.

Automatische zuigkracht

Een extra voordeel van die continue ‘stofmeting’ is dat de Dyson V15 Detect die gebruikt om automatisch het spreekwoordelijke tandje bij te steken wanneer dat nodig zou zijn. Is de vloer daarentegen minder vuil, dan gaat het zuigkrachtvermogen net zo automatisch weer naar omlaag. Zo verspil je nooit batterijlading en verleng je de gebruiksduur.

En over batterijlading en gebruiksduur gesproken, onder normale omstandigheden zit je met een volle batterij goed voor een uur stofzuigen. Toch meer nodig? Dan verwissel je de lege accu makkelijk voor een volle.

Dierenvrienden welkom

De Dyson V15 Detect is voorzien van 2 vloerzuigmonden. Zo is er die illuminated vloerzuigmond met de stofdetectie-lichtstraal, perfect geschikt voor harde vloeren. Daarnaast is er de gemotoriseerde Digital Motorbar vloerzuigmond. Die doet het uitstekend op zowel harde vloeren als tapijt, maar schittert ook door zijn anti-klittechnologie. Die verwijdert haren automatisch van de borstel, wat de Dyson 15 Detect tot de uitgelezen keuze voor dierenvrienden maakt.

En laten we zeker de veelzijdigheid van dit slim staaltje draadloze stofzuigertechnologie niet vergeten. Je maakt er immers net zo makkelijk matrassen, keukenbladen als de auto of moeilijk bereikbare plekjes mee schoon.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()