Menu
Terug

Zorgeloos schoon

04 juni 2019

De 6th SENSE-technologie in de Whirlpool-wasmachines staat voor een optimaal wasresultaat met een minimaal verbruik van energie, wasmiddel en water. FreshCare+ Steam draagt daarnaast ook nog eens zorg voor je wasgoed na de wascyclus.

In alle vrijheid

De 6th SENSE-technologie van Whirlpool zette jaren geleden al de standaard voor efficiëntie en doet dat nog steeds. Die 6th SENSE-toestellen detecteren de hoeveelheid wasgoed in de trommel en kiezen automatisch het meest geschikte wasprogramma. Dat betekent niet enkel een schone was, maar het zorgt ook dat er niet meer energie, wasmiddel of water verbruikt wordt dan nodig.
Nog niet thuis na het einde van de wascyclus of ben je de was rats vergeten? Geen nood, de FreshCare+ Steam-wasmachine, die door de Belgische consumenten werd verkozen tot 'Product van het jaar 2019', brengt je gemoedsrust. Je hoeft je agenda niet meer rond de was te plannen. FreshCare+ Steam kun je op elk moment in- of uitschakelen, en combineert stoom met zachte, delicate trommelbewegingen. Dat creëert een perfecte luchtcirculatie tot in het hart van de vezels. Dit tot zes uren na afloop van de cyclus. Zo worden eventuele onaangename geurtjes vermeden en behoudt het wasgoed de optimale vochtigheid, wat dan weer goed is tegen kreukvorming. Zo krijg je meer bewegingsvrijheid in je planning, en je wasgoed blijft langer fris en heel wat makkelijker om te strijken.

Zorg op maat

Onder het functionele uiterlijk van deze wasmachine draait een duurzame, extreem stille en geavanceerde motor die een lange levensduur van je wasmachine garandeert - met wel tien jaar garantie op de motor! Hij is ook verantwoordelijk voor het innovatieve SoftMove-systeem. Daarmee stemt deze wasmachine maar liefst zes heel specifieke trommelbewegingen af op maat van elk textieltype. Vaak worden meerdere van die trommelbewegingen gecombineerd tijdens de verschillende fasen van de wascyclus. Dat levert niet enkel een uitstekend wasresultaat op, het garandeert ook een perfecte zorg van de vezels, kleur en vorm van je kleding.
Je kunt kiezen tussen veertien wasprogramma’s, speciaal ontworpen voor elke soort wasgoed. Van de meest resistente kleding, zoals jeans, tot programma’s die ervoor zorgen dat delicate wollen truitjes en zijden jurkjes de zorg krijgen die ze verdienen. Met andere woorden: of je het nu voor de eerste keer aan hebt of na honderd keer wassen, je wasgoed blijft zo goed als nieuw aanvoelen.

Respect voor kleur

Clean+ maakt dat deze wasmachine in staat is om de wascyclus aan te passen aan de vuiltegraad van het wasgoed. Voor echt vuile kleren kies je ‘Intensief’, voor gemiddeld kies je ‘Dagelijks’ en bij kleding die weinig meer dan opgefrist moet worden, ga je voor ‘Snel’.
We zijn ook gewonnen voor het Colours 15°C-programma, dat dezelfde schone wasresultaten garandeert aan 15° C als bij 40° C. Ook daar bewijst het SoftMove-systeem zijn meerwaarde, met aangepaste trommelbewegingen die voor het optimale absorberen van het wasmiddel zorgen. Aan lagere temperaturen die heel vriendelijk zijn voor de kleuren van je wasgoed.

Wassen wordt kinderspel

De FreshCare+ Steam-wasmachines maken het wassen extra makkelijk met een brede deuropening, een ergonomische handgreep en een bedieningspaneel dat de vele opties van dit apparaat onder een intuïtieve display samenbrengt.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()