Menu
Terug

4 manieren om cadeautjes origineel in te pakken

13 december 2018

Plakkertje erop, hoekje omplooien, plakkertje erop en strikje krullen: toegegeven, cadeaus inpakken kan best saai en voorspelbaar zijn. Maar wat als je niet alleen dankzij onze cadeautjesjager het perfecte geschenk vond, maar het ook nog eens verrassend inpakte? Met deze 7 technieken geef je een geschenk om nooit meer te vergeten.

#1 Zagen, zagen, zagen

Waarom zou je überhaupt papier gebruiken om een geschenk in te pakken, als het ook met houten planken kan? Geef als eerste geschenk een houtzaagje, waardoor de ontvanger van het geschenk vreemd opkijkt. Geef vervolgens het echte geschenk, helemaal dichtgetimmerd met planken. Veel gelach en plezier gegarandeerd!

#2 Woordzoeker!

Geef je een ervaring of geschenkkaart cadeau en heb je dus niet echt een fysiek geschenk, is het altijd leuk om een woordzoeker cadeau te geven. Gebruik een online tool om er eentje te maken, geef de verborgen boodschap in en printen maar! Zo wordt het geduld van de ontvanger even getest en hou je hem of haar even bezig.

#3 Kraak de code

Zijn bovenstaande inpakmanieren nog niet uitdagend genoeg voor jou, maak er dan een spektakel van. Stop het geschenk in een kist met cijferslot en kleef er een tip of rekensom op om de code te kraken. Stop deze desnoods nog eens in een andere kist met sleutelslot en schrijf daar een tip op om de sleutel te vinden. Timmer je dat nog eens dicht, dan wordt deze kerstdag ongetwijfeld een feest!

#4 Met alle liefde eromheen

Geef je een geschenk aan je partner en wil je het met alle liefde van de wereld inpakken? Druk dan alle lieve berichtjes die jullie ooit naar elkaar stuurden af en kleef ze eromheen. Laagje per laagje worden jullie er weer aan herinnerd hoe gek je op elkaar bent. Merry Christmas!

Eindelijk beslist hoe je het geschenk zal inpakken, maar weet je nog niet eens welk cadeautje het wordt? Gebruik onze cadeautjeszoeker om te achterhalen welk geschenk het best bij de gelukkige past!