Menu
Terug

8 leuke cadeautips voor minder dan 50 euro voor onder de kerstboom

16 december 2020

Voor die ‘heeft-alles-al’ vriend of het gezinslid dat zegt “Oh, verras me gewoon!” is het moeilijk een perfect cadeau te vinden. Daarom hebben we voor jou acht mogelijke cadeaus geselecteerd met een hoog wow-gehalte en leuke features. Welk pakje leg jij onder de kerstboom?

Voor de vergeetachtige types

“Waar heb ik mijn sleutels gelegd?” - “Oei, ik vind mijn handtas niet meteen!” Bespaar jezelf deze vervelende momenten. Gewoon deze compacte TILE Bluetooth Tracker Pro eraan hangen en je vindt alles zo terug. Ken je iemand die echt heel veel kwijtraakt? Er zijn ook packs met meerdere Tile-tags.

De Vroem-vroem-smartphone

Zo stoer als een sportieve bolide, dat is deze Blaupunkt-telefoon. Draai hem om en hij heeft ook echt een sportwagendesign. Cooler dan deze smartphone ga je niet vinden. Zoek je een smartphone die iets conventioneler is qua design en met een goede camera? Klik dan hier!

Ontspannen na een werkdag

Werken veel familieleden van jou vaker van thuis uit omwille van de coronacrisis? Dan hebben we een geweldige cadeautip voor hen: het massagekussen van HoMedics. Ontspannen waar je zit! Ken je iemand die echt wel een grondige massage nodig heeft? Jaja, laat je hand maar zakken. Hier moet je zijn voor totale ontspanning en relaxatie!

Veilig voor kinderoren

JVC ontwikkelde deze flashy hoofdtelefoon speciaal voor veilig gebruik door jonge gebruikers. Draadloos, om ongelukjes te voorkomen en met een handige volumebegrenzer die hun kwetsbare gehoor spaart. Zijn je koters niet meer zo jong en willen ze een hoofdtelefoon die er cool en volwassen uitziet? Hier hebben we er een aantal voor jou geselecteerd. Met kabel, helemaal draadloos en oortjes.

Speaker met even veel kleur als bassen

Welke kleurtje kies jij? Dat is de moeilijkste vraag bij de JBL Go 3, een superkleine Bluetooth-speaker die ook stof- en waterbestendig is. En topgeluid produceert! Andere kleurtjes? Meer bassen? Een batterij die nog langer meegaat? Hier vind je nog Bluetooth-speakers die perfect zijn om cadeau te geven.

Maak van elke tv een smart-tv

Deze streamingstick transformeert elke tv of monitor in een slim toestel. Gewoon in de HDMI-poort van de ‘oude’ tv pluggen en daarna geniet je zorgeloos via de handige afstandsbediening en draadloos van online entertainment. Streamen in 4K of zelfs gamen op je televisie? Met deze mediaspelers kan het.

Oortjes die gezien mogen worden

Trendy muzieklover, deze flitsende oortjes zijn helemaal je ding. In het muntgroen, blauw, paars, roze, zwart of wit. Kabeltjes? Die zijn er niet. Ze verbinden draadloos met je smartphone. De case is even hip en dubbelt als lader. Hier maak je vast iemand blij mee! Zoek je een alternatief met noise-cancelling of een luxueuze afwerking die de speciale persoon in je leven zal gelukkig maken? Hier zijn nog meer draadloze oortjes.

Neem een nieuwe start in stijl

De slanke Samsung Galaxy Fit 2 helpt je op weg naar een gezondere levensstijl door je aan te moedigen meer te bewegen en betere work-outs te doen. En dan kan af en toe een koekje geen kwaad. Ook last van extra coronakilo’s? Welk beter cadeau kan een mens dan wensen dan een activiteitentracker. Tijd om die extra kilo’s er snel af te bewegen met een geavanceerde persoonlijke coach.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()