Menu
Terug

8 leuke valentijnsactiviteiten voor een liefdevolle dag

12 februari 2020

Komen de rode rozen, pralines en flessen parfum je stilaan de oren uit? Volgens ons is het leukste cadeau op 14 februari een valentijnsactiviteit, en niet een of ander inwisselbaar cadeautje. Rode draad? Samen tijd spenderen.

Kookles voor twee

Valt het in jullie huishouden nog wat tegen met de dagelijkse kost? Volg dan samen een kookcursus, als culinaire valentijnsactiviteit. Niet enkel is het quality time want je kunt gezellig keuvelen, maar je leert er ook nog eens iets heel concreets bovenop.

valentijnsactiviteit
valentijnsactiviteit

Indoorpicknick

Het is niet omdat het buiten nog te koud is, dat je niet kunt picknicken. Duffel je goed in en zorg voor verwarmend lekkers, of leg gewoon in huis je mooiste picknickdeken uit. Punt is dat je tijd maakt om je gezellig naast elkaar neer te vlijen.

Double date

Wie zegt dat een valentijnsactiviteit verplicht voor twee is? Nodig een of twee bevriende koppels uit en maak er een supergezellige avond van, met lekker eten en misschien een leuk gezelschapsspel.

valentijnsactiviteit
valentijnsactiviteit

Sterrenkijken

Niets romantischer dan samen naar een prachtige sterrenhemel kijken. Maar gaan kamperen in een open veld zo halfweg februari is misschien niet het beste idee. Leuk alternatief? Een sterrenkijkdag bij een sterrenwacht in de buurt.

Hiking

Een valentijnsactiviteit mag best actief zijn. Zijn jullie echte buitenmensen? Stippel dan een fijne wandelroute uit in je streek, trek je wandelschoenen aan, vul je dagrugzak en ga samen op pad. Fijne gesprekken verzekerd!

valentijnsactiviteit
valentijnsactiviteit

Duomassage

Een heerlijke massage zo naast elkaar, dat doet deugd en zorgt voor verbondenheid. Kies zelf of je op verplaatsing gaat of liever een thuismassage plant.

Thema-avond

Selecteer jullie favoriete romantische film om samen te bekijken en maak de signature dish klaar uit de film. Spaghetti met gehaktballen zoals in de klassieker ‘Lady en de Vagebond’, bijvoorbeeld, of chocolademelk zoals in ‘Chocolat’. Een valentijnsactiviteit om van te smullen!

valentijnsactiviteit
valentijnsactiviteit

Herinneringentour

Wees schaamteloos melancholisch en plan een dagje met een bezoek aan jullie favoriete restaurant, dat café waar je elkaar voor het eerst zag, die winkel waar je je allereerste cadeautje voor de ander kocht, …

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()