Menu
Terug

Cadeaulijstjes maak je met deze apps

07 december 2020

Slaat de cadeaustress ook bij jou volop toe? Wie wil wat, heb je aan iedereen gedacht, en ga je niet over het afgesproken budget? En natuurlijk ook, welke cadeaus zal je zelf krijgen? Met deze acht apps los je het allemaal op.

Elfster - Vraag en antwoord

Met deze app maak je niet alleen een universele verlanglijst. Er is ook een anonieme vraag- en antwoordsectie, en je kunt er gepersonaliseerde cadeau-aanbevelingen in krijgen én ontvangen. Er is zelfs een ruilfunctie om ongewenste cadeaus uit te wisselen, maar als je de app snel genoeg en met de hele familie gebruikt, heb je die laatste functie hopelijk niet nodig.

Platform: Android, iOS

Prijs: gratis

apps

Christmas Gift List - Perfect geplande kerstaankopen

De kerstaankopen plannen en je kerstbudget in het oog houden, doe je met de Christmas Gift List-app. Je maakt een lijst van de cadeausuggesties die je krijgt van iedereen. Daarnaast maak je ook een lijst met personen voor wie je cadeaus koopt en welk budget je voor hen voorziet. Door items aan personen te linken, zie je perfect of je voor iedereen iets hebt, en of je het gewenste budget respecteert. Gekochte items kun je markeren, en je kunt ze zelfs als ‘ingepakt’ aanduiden. Zo is je zoektocht naar het ideale cadeau perfect gepland.

Platform: Android

Prijs: gratis

Giftplanner - Perfect geplande kerstaankopen

Deze app is voor de volbloed organisatoren. Met GiftPlanner heb je alle informatie voor al je cadeaus altijd bij de hand. Hou van je contacten verjaardagen, jubileums, kledingmaten en cadeausuggesties bij. Plan een gebeurtenis en kijk na of je alle nodige cadeaus hebt, en of je je budget respecteert. Houd de status van je aankopen en trackingcodes bij. Uiteraard kun je zelf ook een lijst maken en die delen met je vrienden. Voeg foto’s toe van ingepakte cadeaus zodat je niet vergeet voor wie ze zijn.

Platform: iOS

Prijs: gratis

apps
apps

Giftster - Altijd leuke cadeaus

Het idee achter Giftster was eenvoudig: een plaats creëren waar je al je cadeau-ideeën bijeenbrengt, en die je levenslang gebruikt, voor elke gelegenheid. Gedaan met die foute cadeaus geven of krijgen. Nodig vrienden en familie uit in een privégroep. Gebruik eender welke websitelink om items toe te voegen. Markeer cadeaus als gereserveerd of gekocht, het kan allemaal. Wil je een verrassingscadeau geven? Je kunt items suggereren op iemand anders zijn lijst, zonder dat ze het weten.

Platform: Android, iOS

Prijs: gratis

i-wantit - Iets leuk gezien? Op de lijst dan!

Je kent het wel: je bent aan het bladeren op een winkelsite en plots: “Ooo, dat wil ik wel.”. Met i-wantit voeg je het rechtstreeks toe aan jouw cadeaulijst. Of aan die van de kinderen, voor hen maak je een aparte lijst. De mensen die toegang hebben tot je lijst krijgen onmiddellijk een bericht dat je iets toegevoegd hebt. Handig in die laatste dagen voor Kerstmis als je nog snel wat moet vinden. Inspiratie nodig? Neem dan een kijkje in de i-wantit-lijsten.

Platform: Android, iOS

Prijs: gratis

apps

Manage Christmas – De budgetapp

Deze applicatie helpt je om je budget goed in het oog te houden. Je kunt er in instellen hoeveel je maximaal per persoon wilt uitgeven voor je cadeautjes. Manage Christmas berekent na elke aankoop hoeveel budget je nog kunt uitgeven en geeft je ook een waarschuwing als je boven je gewenst budget dreigt te komen.

Platform: iOS

Prijs: gratis

Message from Santa! – Voor de jongsten

Tja, ook de jongste kinderen maken graag lijstjes van wat ze cadeau willen. Met deze app kun je niet uitzonderlijk veel doen, maar je kinderen kunnen hun verlanglijstje er wel rechtstreeks op de voicemail van de kerstman achterlaten! Er is ook een chatfunctie zodat ze doorheen het jaar kunnen chatten met de kerstman. Zo worden je kinderen aangemoedigd om zich heel het jaar flink te gedragen.

Platform: Android, iOS

Prijs: gratis

apps

Gifthings - Secret Santa organiseren

Onze lijstje met apps sluiten we af met Gifthings. De app is gelinked met heel wat winkels zodat je prijzen kunt vergelijken. Je kunt zelfs barcodes scannen met je smartphone om dingen toe te voegen aan je lijst. Of snuister in de inspiratielijsten. Een ‘Secret Santa’ organiseren met Gifthings gaat supersnel. Geef de namen van de deelnemers in en deel de link via je favoriete sociale media of messagingapp of met de handige QR-code. Deelnemers claimen vervolgens hun naam en klaar.

Platform: Android, iOS, webbrowser

Prijs: gratis

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()