Menu
Terug

5 cadeautips voor het hele gezin

10 december 2018

Trek je een naam uit de hoed, dan gaan we altijd op zoek naar een geschenk dat specifiek op zijn of haar lijf geschreven staat. Maar is het niet veel makkelijker én leuker om iets te geven waar het hele gezin gelukkig mee is? Wij geven je alvast enkele cadeautips mee, die toepasselijk zijn voor meer dan een persoon.

#1 Voor de jonge ouders

Trok je de naam uit de hoed van iemand die nog jonge kinderen heeft of binnenkort een kleine telg verwacht? Geef dan een humoristisch, maar ook handig item cadeau. Want wat dacht je van een noise cancelling hoofdtelefoon of oortjes? Geef toe, moeder of vader verdient af en toe wat rust, al is het maar om vijf minuutjes die ogen te sluiten. Een schot in de roos, al zeggen we het zelf.

#2 Voor het avontuurlijke gezin

Is het zo’n gezin dat inclusief buggy de wereld gaat verkennen of liever een midweek gaat skiën dan naar de Antwerpse Zoo trekt? Verras hen dan met een actiecamera. Dit type camera’s kan tegen een stootje en biedt ondanks geschok of scherpe bochten, een mooie kwaliteit aan herinneringen. Supercool voor de kids en heerlijk voor de ouders. En ondanks heel wat mensen hun eerste indruk, komen ze in alle prijscategorieën.

#3 Voor de wekelijkse spelletjesavond

Je hebt zo van die gezinnen die iedere vrijdagavond een tafeldoek leggen, de salontafel verschuiven of zich collectief richting speelkamer verplaatsen. Laat ze dan even terug in de tijd kruipen met de Nintendo Classic Mini. Aan te sluiten op zowat iedere moderne televisie en je speelt met het hele gezin de games van vroeger. Van Donkey Kong over Super Mario Bros tot PAC-MAN en Kirby’s Adventure: lang leve de jaren tachtig!

#4 Voor de pas gepensioneerden

Je bent nooit te oud om een gepast technologisch geschenk te krijgen, want ook op je ietwat rijpere dag, geniet je wel van de troeven die technologie je te bieden heeft. Denk dan aan een e-reader waarbij ze heerlijk ontspannen kunnen wegdromen in een fantasiewereld of aan een soepmaker, ideaal voor tijdens de dagen waarop je hun kleinkinderen dropt. Geef toe, verse soep bij de grootouders: daar maak je niet alleen een gezin, maar de hele familie blij mee.

#5 Voor het dolverliefde koppel

Zit er een koppel in je vriendenkring of familie dat tijdens het diner maar niet van elkaar kan afblijven? Inderdaad, af en toe kan dat op je zenuwen werken, maar desondanks hebben ze recht op een kerstcadeau. Geef hen dan een chocoladefontein voor tijdens romantische avonden of geef hen een massagekussen cadeau. Voor een extra touch schrijf je op een kaartje dat het hen helpt een beetje meer van elkaar af te blijven. Of nog grappiger: een hartslagmeter waarmee ze hun verliefdheid kunnen meten. Origineel zijn we, dat moet je toegeven.

Nog meer inspiratie nodig? Gebruik onze cadeautjesjager en swipe richting het juiste geschenk!