Menu
Terug

Cadeautjes waar je elke single gelukkig mee maakt

06 november 2020

Op 11 november vieren we wereldwijd Singles Day. Het begon als protest tegen Valentijn, maar leidt ondertussen al langer een eigen leven. Happy singles verdienen ook hun eigen dag én cadeautje! Verras je graag een vrijgezel uit je familie of vriendenkring? Of wil je jezelf gewoon graag trakteren? Wij lijsten zeven tips op voor de leukste cadeaus.

1. Elektrisch deken

Single zijn heeft zo zijn voordelen, maar er kunnen ook nadelen zijn. ’s Avonds in een koud bed moeten kruipen, is daar zo eentje van. Gelukkig is daar een oplossing voor: een elektrisch deken. Op amper een paar minuten tijd warmt het deken op en heb je het zelfs in de winter heerlijk warm.

single, cadeautips
single, cadeautips

2. Massagezetel

Happy single zijn = meer me-time! Wat ontspant je nu meer dan een massage? Vooral als je masseur nooit moe wordt. Geen partner nodig om je rug los te masseren, want een elektrische massagezetel neemt het graag over. Je kunt kiezen voor een stoel die ook je nek masseert of zelfs een warmtefunctie heeft.

3. Soepmaker

Uit onderzoek blijkt dat wie alleen woont, vaker ongezond eet. Je hebt vaak geen zin om voor jezelf een uitgebreide maaltijd te koken. Het resultaat? Meer fastfood en kant-en-klare maaltijden. Maar hé, met een soepmaker hoef je niet te koken om toch een portie groenten binnen te hebben. Sommige soepmakers maken ook meer dan soep alleen. Smoothies en sauzen staan dan ook op het menu. Wel liefst niet allemaal samen.

single, cadeautips
single, cadeautips

4. Videogames

Gamen is altijd fun. Of je nu met je vrienden, je partner of zelfs alleen speelt. Als je single bent, dat is redelijk voor de hand liggend natuurlijk, kan een singleplayergame extra fun zijn. Het zijn games waarbij je als één personage het spel uitspeelt. Populaire games van dit moment vind je hier.

5. E-reader

Geniet je graag van een rustige namiddag in de zetel met een lekker aperitiefje en een goed boek? Dan is een e-reader een must-have! Op 1 GB aan geheugen sla je makkelijk tot wel duizend boeken op. Dat is vooral handig als je niet elke muur in je appartement wilt bekleden met boekenkasten.

single, cadeautips
single, cadeautips

6. Activitytracker

Wie in een relatie zit, komt meer bij dan wie als single door het leven gaat. Dat hebben al meerdere studies aangetoond. Singles hebben meer tijd om te sporten. Of willen op hun lijn letten om te scoren tijdens het daten, dat kan ook natuurlijk. Hoe dan ook: een activitytracker is een altijd leuk cadeau-idee voor een single!

7. Speaker

Zo luid en zo vals als je wilt zingen onder de douche! Ja, ook dat is een happy single zijn. Wat is er dan beter dan een krachtige draadloze speaker die je gemakkelijk verbindt met je smartphone of tablet? Dat dachten we dus ook.

single, cadeautips
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()