Menu
Terug

Dankzij BaByliss blijf je helemaal in vorm!

16 april 2020

Hecht je veel belang aan je kleren? Minstens even belangrijk is dat je jezelf goed verzorgt. Denk je dat dit veel moeite kost? Helemaal niet. Bovendien is er nu een cashbackactie van BaByliss waarmee je kwaliteitsproducten om je look te verzorgen in huis haalt voor onklopbare prijzen.

Waar wacht je nog op?

Het is een spectaculaire cashbackactie die BaByliss op poten zet, met terugbetalingen die gaan tot 35 euro op talloze deelnemende producten. Heb je een haardroger, stijltang of baardtrimmer nodig? Dit is het uitgelezen moment om je aankoop te doen. Zo creëer je het perfecte kapsel, zowel thuis als op het werk. Het zou zonde zijn om er niet van te profiteren.

babyliss

Mannen met stijl

Wat je stijl ook is, BaBylissMEN heeft alles in huis om je wensen te vervullen. In de Japanese Steel-collectie vind je tondeuses met messen uit hoogwaardig Japans staal, die langer meegaan en efficiënter snijden. Er is voor ieder wat wils: van een baardtrimmer (T890E) of een haartrimmer (E990E) tot een bodygroomer (MT890E) met meer flexibiliteit dankzij de talrijke accessoires.

babyliss

Lekker droog

Een goede haardroger is goud waard. Ja, het is echt de sleutel tot een kapsel dat er perfect uitziet. Daarom geldt deze cashback­actie voor meerdere toestellen van BaByliss. Heb je nood aan een krachtige haardroger die zeer respectvol omgaat met je haar? Ga meteen voor het neusje van de zalm: de Veloce 2000 (6750DE), een vuurrode föhn die samen met Ferrari ontwikkeld werd om een blaassnelheid van 143 km/u te halen! Hij beschikt over een digitale motor van de laatste generatie. Dankzij de cashback bespaar je 25 euro. Een opportuniteit die je niet mag laten liggen, toch?

Zoals op de catwalk

Droom je van perfecte krullen met veel volume of net elegant sluik haar tot op je schouders? Hiervoor heeft BaByliss de beste hulpmiddelen beschikbaar. En het mooie: ook voor stijltangen geldt deze cashbackactie! Op de Steam Shine ST496E, een 2-in-1 stijltang met stoomstootfunctie, krijg je zelfs tot twintig euro terugbetaald!

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()