Menu
Terug

De Dyson Corrale-stijltang creëert de perfect look

07 februari 2022

De ultieme controle over je styling en maar liefst de helft minder kans op haarbreuk? Dat is precies wat de Dyson Corrale belooft te doen. Voor elke haarstijl en elk haartype. En je kunt deze stijltang ook nog eens snoerloos gebruiken.

Gladder, zonder pluizen

Een stijltang ‘rekt’ je haren in model of ‘strijkt’ het glad door het te verhitten tussen twee metalen platen. Het resultaat is een mooie look, maar echt goed voor je haar is het niet. Daarom ontwikkelde Dyson de Corrale-stijltang. Die werkt om te beginnen niet met twee vaste, rechthoekige metalen platen, maar met flexibele, heel precies afgeronde platen. Dat geeft jou meer moeiteloze controle en dat over de hele gewenste lengte van de haarlok. Resultaat: je brengt je haar sneller in model en het resultaat is gladder, zonder pluizen.

Minder hitte voor minder haarschade

Klinkt goed, maar het wordt nog beter. Die flexibele platen verdelen de warmte ook gelijkmatiger over het stuk haar dat je onder handen neemt. Dat zorgt ervoor dat de normaal extreem hoge temperatuur omlaag kan. Daarmee schroeft de Dyson Corrale de belangrijkste oorzaak van haarschade bij stylen terug! Een lagere temperatuur zou maar liefst vijftig procent minder haarbreuk betekenen (thermische schade gemeten door haarsterkte en getest op de Dyson Corrale met flexibele versus onbuigzame platen).

Ultraveilig

Niet iedereen heeft hetzelfde type haar. En niet iedereen heeft elke dag of voor elke gelegenheid zin in dezelfde look. Daarom laat de Dyson Corrale-stijltang je kiezen uit drie instellingen: 165° C, 185° C en 210° C. Precies omdat de juiste temperatuur zo’n cruciale rol speelt, is de Dyson Corrale uitgerust met een intelligente hitteregeling die de temperatuur tot wel honderd keer per seconde controleert. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste en dus veilige warmte. Voor jouw stijl en voor dik, dun, golvend, krullend én kroezelend haar.

In alle vrijheid

Als kers op de taart kun je de Dyson Corrale ook nog eens snoerloos gebruiken. Met een volle batterij zit je goed voor een half uur stylen. Ruim voldoende om je krullenbol in een sluike coupe te transformeren of om die natuurlijk ogende beach waves te creëren. Vergeten op te laden? Of deel je deze stijltang met je zus of moeder? Dan sluit je gewoon het handig lange stroomsnoer aan en style je moeiteloos verder. Opladen kan overigens in amper zeventig minuten. En dankzij de vluchtmodusfunctie mag de Dyson Corrale gewoon mee in je handbagage.

Cadeautip

Wanneer we dit schrijven staat Valentijn voor de deur, maar de Dyson Corrale is eigenlijk het hele jaar door een ideaal cadeau-idee. In zowel antraciet, fuchsia als de nieuwe Pruisische blauwe uitvoering. En al helemaal met die fraaie lederen opberg- en reisetui erbij.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()