Menu
Terug

Dyson Airwrap: jouw persoonlijke haarstylist

09 april 2020

Er is een nieuwe manier om je haar te stylen. Met de Dyson Airwrap creëer je krullend, golvend of glad haar. Perfect in model en zonder risico op beschadiging van je lokken door extreme hitte.

Zeg gerust revolutionair

Revolutionaire stofzuigers of ventilators zonder draaiende bladen, laat het aan Dyson over om alledaagse dingen met veel creatieve innovatie helemaal opnieuw uit te vinden. De Airwrap-styler past perfect in dat plaatje. Stijlen, zonder dat daar extreme hitte aan te pas komt die je lokken kan beschadigen. Met dank aan een intelligente warmteregeling en het unieke aerodynamische Coanda-effect.

Het lijkt wel magie

Zet het opzetstuk op de Airwrap, houd die bij een haarlok en kijk hoe deze zich op magische wijze rond het opzetstuk wikkelt. Dat komt omdat de Airwrap de lucht ombuigt en rond de styler laat circuleren. Het leidt de haren naar het opzetstuk en draait ze er omheen. Doordat een krachtige luchtstroom en gecontroleerde warmte worden gecombineerd, kun je stylen en drogen tegelijk. De Coanda-luchtstroom trekt het haar aan en lijnt het uit voor een gladde, krullende of natuurlijk golvende afwerking met het resultaat van een professionele haarstylist.

dyson, airwrap

Voor elke stijl een opzetstuk

De Dyson Airwrap is een multitool met zes opzetstukken voor verschillende haarstijlen. De pre-styling droger maakt nat haar handdoekdroog en klaar om te stylen. Met het 30 mm opzetstuk creëer je volumineuze krullen. Voor losse krullen of golvend haar gebruik je het 40 mm opzetstuk. Beide opzetstukken draaien links- en rechtsom voor een symmetrische look.

Ook glad haar

De harde gladmakende borstel ontkrult onhandelbaar en snel kroezend haar, waardoor het gladder wordt. De zachte gladmakende borstel gebruik je voor gladde, geföhnde haren. De ronde volumeborstel leidt de lucht langs de haren om je kapsel meer volume te geven. Ideaal voor slap en futloos haar.

Toertjes draaien

Om dat luchtcirculatie-effect te bereiken, is heel wat kracht nodig. In de handgreep van de Airwrap draait dan ook de krachtige digitale V9-motor maar liefst 110.000 toeren per minuut. Al zou je dat niet zeggen wanneer je deze licht in de hand liggende styler gebruikt. De Airwrap is nog maar eens een voorbeeld van Dyson’s hoogtechnologische innovaties - niet alleen in ons huishouden. En zeker niet het laatste, want rond deze tijd mogen we ons ook aan de gloednieuwe Corrale-stijltang verwachten. Maar daarover later absoluut meer!

dyson, airwrap

Troeven

  • Makkelijk in model: het Coanda-effect trekt de haren aan en wikkelt ze automatisch rond het gekozen opzetstuk.
  • Nooit te heet: door de intelligente warmteregeling ontstaat er geen extreme hitte die het haar kan beschadigen.
  • Krullen of volume: voor elke gewenste haarstijl is er een opzetstuk beschikbaar: glad, golvend en krullend.
  • Voldoende power: licht in de hand, maar krachtig genoeg om een snelle luchtstroom te creëren.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()