Menu
Terug

Dyson Corrale: je haar in stijl met minder haarschade

26 oktober 2021

De aangenaam in de hand liggende Dyson Corrale-stijltang is de enige in zijn soort met flexibele platen. Daarmee kun je jouw stijl creëren met minder hitte en zo ook met minder haarschade. Het maakt niet uit of je stijl, krullend, dik of dun haar hebt.

Minder haarbreuk

De Dyson Corrale, verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en hier te zien in de nieuwe fuchsia/nickel-versie, telt meerdere innovaties. Bovenaan staan de flexibele metalen platen. Omdat die platen meebuigen, wordt de warmte van deze flexibele platen evenwaardig over de hele haarstreng verdeeld. Daarom hoeven die platen niet tot de hoge temperaturen van gewone stijltangen verhit te worden. Een lagere temperatuur betekent 50 procent minder haarbreuk (thermische schade gemeten door haarsterkte en getest op de Corrale met flexibele vs onbuigzame platen).

Geheim wapen

Deze stijltang van Dyson is dus beter voor je haar, maar dat gaat zeker niet ten koste van het gebruiksgemak of de haarstijl die je nastreeft. De buigzame platen omringen het haar om het perfect samen te brengen. Zo creëer je jouw favoriete look, met gladder en minder pluizig haar. De Dyson Corrale won niet voor niets een ELLE International Beauty Award 2021. Jen Atkin, de invloedrijke haarstyliste die onder meer Jennifer Lopez, de Kardashians, Bella en Gigi Hadid van hun look voorziet, noemt de Dyson Corrale haar geheime wapen.

Alle zorg voor je lokken

De Dyson Corrale is geschikt voor alle haartypes. Afhankelijk van dat type, de haarlengte en de gewenste stijl kies je tussen drie nauwkeurige warmte-settings. Daarbij reguleert het intelligente sensorsysteem de temperatuur van de platen wel honderd keer per seconde, zodat de ingestelde warmte nooit overstegen wordt. Nog een manier waarop deze stijltang de veiligheid van je haar vooropstelt.

30 minuten draadloos

Haar effectief steil maken, vraagt zowel hitte als tijd. Dankzij een krachtige 4-cellige lithium-ionbatterij levert de Dyson Corrale tot dertig minuten draadloze styling met de thermische prestaties van een stijltang met snoer. Je laadt ze ook volledig op in slechts zeventig minuten. Moet je langer stylen of deel je de stijltang met je huisgenoot, sluit dan de oplaadkabel aan voor een hybride oplaadmodus.

Troeven

  • Minder haarschade: de minder hete flexibele platen zorgen voor 50 procent minder haarbreuk.
  • Intelligente warmte: drie warmte-settings met slimme, continue temperatuurcontrole.
  • Met en zonder snoer: gebruik de Dyson Corrale dertig minuten zonder snoer of langer met snoer.
  • Elk haartype: geschikt voor dun, dik, golvend, kroezelig en krullend haar.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()