Menu
Terug

Dyson Pure Humidify + Cool: koel, hygiënisch en comfortabel

24 september 2020

De Dyson Pure Humidify + Cool is een luchtreiniger, luchtbevochtiger en ventilator in één. Weg met pollen, bacteriën en droge, muffe lucht. Het ideale toestel voor een hygiënisch, koel en comfortabel klimaat in huis.

Drie-in-één

In huis kunnen huisstof, allergenen en pollen zich ophopen. Daarnaast worden we door onze moderne verwarming en airco steeds meer blootgesteld aan te droge lucht. Die creëert net zo’n vruchtbare omgeving voor bacteriën en virussen als een te vochtig binnenklimaat. De Pure Humidify + Cool van Dyson lost al deze problemen op.

dyson

Schoner en comfortabeler

Het filtersysteem van Dyson vangt 99,95 procent van de ultrafijne vuiltjes en andere schadelijke deeltjes op, terwijl automatisch het juiste vochtgehalte wordt behouden. Dat betekent een schonere en comfortabelere leefomgeving. De hygiënische verdamper absorbeert warmte-energie en zet die om in een koele, gereinigde en verfrissende lucht. Dyson's intussen beproefde Air Multiplier-technologie mengt en circuleert de lucht door de kamer, zodat je nooit nog droge, muffe lucht inademt.

dyson

Hoe werkt dat?

Intelligente sensoren detecteren deeltjes en gassen in de lucht, evenals temperatuur- en vochtigheidsniveaus. Het HEPA- en koolstoffiltersysteem verwijderen daarop gassen en geuren. De nieuwe antibacteriële verdampingsbevochtigingstechnologie pakt daarbij heel wat meer hygiëneproblemen aan dan de meeste andere luchtbevochtigers. Bacteriegroei wordt zo voorkomen.

Hygiënische prestaties

De Pure Humidify + Cool geeft zelf aan wanneer de Deep Clean Cycle moet worden uitgevoerd om kalkaanslag en bacterievorming in het waterreservoir te voorkomen. Dat kan met een druk op de knop, waarna je stapsgewijs door het eenvoudige proces wordt geleid. Met Jet Axis-besturing is het mogelijk om de luchtstroom het hele jaar door te regelen. De Pure Humidify + Cool heeft drie luchtstroommodi. De Ventilator-modus levert een stroom van koele en gereinigde lucht door de voorzijde van het toestel. De Diffuse-modus leidt de luchtstroom door de achterkant om die te zuiveren en te bevochtigen, zonder dat je de koele luchtstroom voelt. De nieuwe Breeze-modus creëert een variërende luchtstroom om een verkoelende bries na te bootsen.

Troeven

  • Automatisch: de Pure Humidify + Cool monitort de luchtkwaliteit en past de intensiteit van de luchtreiniging daar op aan.
  • Hygiënisch: antibacteriële en andere hoogwaardige filters voor een altijd zuivere bevochtiging van de lucht.
  • Drie luchtstromen: voor koele lucht, ventilatie en luchtreiniging of een verfrissend briesje.
  • Dyson Link-app: houd altijd een oog op je luchtkwaliteit, die je kunt bijsturen waar je ook bent.
dyson
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()