Menu
Terug

Dyson Supersonic & Airwrap: een creatief cadeau voor de mooiste kapsels

10 december 2020

Ben je graag je eigen kapper tijdens de feesten? Dan zijn de exclusieve koperen Dyson Supersonic en Airwrap een must voor de knapste kapsels. Zeg vaarwel tegen kroezelhaar en hallo tegen een natuurlijke glans.

Supersonische föhn

Heb je ontembaar en beschadigd haar dat snel kroezelt? Je voorkomt beide door te vertrouwen op de kracht van de Dyson Supersonic. Je kiest je temperatuur uit vier standen en kunt dus voorkomen dat je haar blootgesteld wordt aan extreme hitte. De föhn wordt geleverd met vier magnetische opzetstukken: de Smoothing Nozzle, de Styling Concentrator, de Diffuser en de Gentle Air Dryer. Voor elke stijl een ander accessoire dus. Met de ene krijg je zacht en steil haar, met de andere heb je controle over de golving van je haar of voorkom je pluizige krullen. Nog een voordeel: met de koude luchtstootknop van 28 graden Celsius fixeer je je kapsel na het stylen.

Styling Concentrator

De Styling Concentrator werkt met een gecontroleerde luchtstroom zodat jij nauwkeurig je haarlokken kunt stylen. Wil je graag een look met natuurlijke golven in je haar? Easy! Met een ronde haarborstel krul je eenvoudig de onderkant van je haar. Vergeet je krul niet te fixeren door hem vijf tot tien seconden een koude luchtboost te geven. Voor de bovenkant van je haar heb je zelfs helemaal geen borstel nodig. Houd je haarlok vast en blaas met de Supersonic heel gericht op de plekken waar je graag golven ziet verschijnen.

dyson, airwrap, supersonic

Meer dan een haardroger

Krullend, golvend, glad of toch maar gewoon geföhnd haar? Allemaal geen probleem voor de Airwrap-multistyler van Dyson. Dit is meer dan een haardroger. De zes opzetstukken en accessoires die erbij horen, zorgen ervoor dat jij je eigen kapper wordt. Geen enkel kapsel is nog onmogelijk. Uniek aan de Airwrap is het coanda-effect. De multistyler maakt gebruik van een aerodynamisch verschijnsel waardoor je haar naar het opzetstuk wordt getrokken en eromheen wordt gewikkeld. Je hoeft dus zelf niet meer te knoeien om je krullen allemaal dezelfde vorm te geven.

Glamour curls

Hoe gebruik je het krulopzetstuk nu het best? Werk altijd van beneden naar boven. Houd de onderkant van je haarlok vast en breng hem in de buurt van je Dyson Airwrap. De krullen die je bij je gezicht maakt, zet je liefst altijd van binnen naar buiten, dus weg van je gezicht. Dat zorgt voor de meest natuurlijke look. Daarna wissel je best elke keer van richting. Houd vijftien seconden aan met warme lucht, nadien geef je vijf tot tien seconden een koude boost om je krul op een natuurlijke manier te fixeren. Je krullen hebben er nog nooit zo glamoureus uitgezien!

Troeven

  • Geen extreme hitte: door extreme hitte te vermijden, behoudt je haar een natuurlijke glans en kroezelt het niet.
  • Opzetstuk voor elke stijl: elke dag een andere look dankzij de opzetstukken en accessoires.
  • Koude luchtstroom: fixeer je haar snel met de koude-luchtstroomknop.
dyson, airwrap, supersonic
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()