Menu
Terug

Een cadeau voor je broer of zus: zeven leuke tips

18 december 2019

Soms kun je elkaars bloed wel drinken, maar op het einde van de dag gaat er niets boven broeder- of zusterliefde. Hier zijn zeven geschenktips waarmee je je broer of zus aangenaam zal verrassen.

Vang ze allemaal!

Je moet haast van een andere planeet komen om nog nooit van Pokémon te hebben gehoord. Een videogamefenomeen dat meerdere generaties spelers maanden tot jaren in zijn familievriendelijke greep hield, op jacht naar de schattige zakmonstertjes. Met Pokémon Sword en Pokémon Shield krijgen nu ook de Nintendo Switch en Switch Lite hun portie Pokémon - en een ideaal cadeau voor broer of zus. Met een nieuwe, uitdagende spelwereld en verrassend nieuwe manieren om te spelen.

cadeau
cadeau

Vette beats

Is het de machtige sound of het hippe design dat de JBL Tune 660 BTNC zo onweerstaanbaar maakt? Als je het ons vraagt: beide. Voor de student die vaak onderweg is, is deze Bluetooth-hoofdtelefoon een echt godsgeschenk. Het kleinere formaat, de batterij die 22 uren meegaat en het opvouwbare design maken de Tune 660 BTNC heel praktisch. En je muziek klinkt super, want JBL is de meester in meeslepende beats. Ideaal voor je tienerzoon of -dochter.

Spelenderwijs fit

Je hebt zo van die dagen dat je er tegenop ziet om de deur uit te gaan om aan je sportieve voornemens te werken. Zeker nu die dagen sneller donker en kouder worden. Met Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch blijf je niet alleen in vorm, maar krijg je een speelse workout op maat, wanneer je maar wilt, gewoon in je woonkamer. En dankzij de leuke videogame-uitdagingen en meer dan zestig fitnessoefeningen zit je nooit om variatie of motivatie verlegen.

cadeau
cadeau

Perfecte keukenpartner

De Kenwood Chef XL KVL4110S is een uitgelezen cadeau voor zowel de gedreven hobbykok die hiermee een slimme hulpchef krijgt, als voor wie dagdagelijkse keukenkarweitjes graag heel wat sneller en makkelijker afwerkt. Met de basisopstelling bereid je elk type beslag. Met meer dan twintig optionele accessoires stemt iedereen dit veelzijdige toestel helemaal op de eigen wensen en keukentaken af. Van deeg en salsa, over smoothies en soepen, tot pasta en vleesgerechten.

Speel altijd en overal

De Nintendo Switch Lite staat voor videogames spelen waar en wanneer je wilt. Een spelconsole die in je jaszak past, maar waarop je nagenoeg alle Nintendo Switch-games kunt spelen in dezelfde weergaloze grafische pracht en diepgang als op de tv. Gewoon thuis, op verplaatsing of onderweg. In je eentje, samen met vrienden naast je in de zetel of online. Een ideale instapspelconsole en een perfecte aanvulling voor wie thuis al een ‘gewone’ Switch heeft.

cadeau
cadeau

Vereeuwig je avonturen

Met deze knappe Actioncam 372 van Rollei leg je al je reizen en avonturen vast. Dankzij de grote beeldhoek van je lens zie je ook een heel stuk van de omgeving. In de handige onderwaterbehuizing is de camera waterdicht tot maar liefst 30 meter, zodat je ook onder water de mooiste beelden kunt vastleggen. Of je monteert hem op je mountainbike voor een dolle rit door plassen en modderpoelen. Hij filmt in Full HD-resolutie (1080p) en heeft een 2-inch scherm waarop je je opnames onderweg al kunt bekijken. Een cadeau voor avonturiers!

Iedereen alle vrijheid

Een hoofdtelefoon voor je kinderen kan een zegen zijn. Je bespaart jezelf er de zoveelste soundtrackpassage van K3 of die hectische geluidseffecten van Fortnite mee. Je kiest natuurlijk wel liefst voor een robuust exemplaar dat tegen een stootje kan en zich makkelijk laat opvouwen voor in de rugzak. En als dat dan ook nog eens snoerloos kan en voor een heel aantrekkelijk prijsje? Tja, dan vinkt deze over-ear JR300 van JBL echt alle vakjes af.

cadeau
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()