Menu
Terug

Een leuk cadeau hoeft niet duur te zijn

06 december 2019

Als je veel kerstcadeautjes moet kopen voor vrienden en familie, kan de totaalrekening snel oplopen. “Het is het gebaar dat telt”, hoor je dan vaak als optie. Klopt, maar je kunt net zo goed iets betaalbaars geven waar ze echt iets mee zijn. Hier zijn tien leuke suggesties.

Veilig bewaard met Harry Potter

Op deze USB-stick M730 Harry Potter 32 GB van Emtec kunnen zoon- of dochterlief maar liefst 32 gigabyte aan bestanden kwijt - genoeg voor alle schoolwerkjes, foto’s, video’s en hun favoriete muziek. De USB-aansluiting zorgt voor een snelheid van 15 MB/s, maar dat zal hen waarschijnlijk minder boeien dan de fraaie uitvoering van deze USB-stick: helemaal in Harry Potter-stijl, compleet met logo en wapenspreuk. Een handig cadeau!

cadeau
cadeau

In hogere muzieksferen

Hoe evenaar of overtref je de twee eerste albums wanneer die allebei dubbel platina scoorden? In het geval van Niels Destadsbader bestaat het antwoord uit drie woorden: ‘Boven de wolken’. Heb je al meegezongen met die eerste single, die op muziek gezette versierpoging ‘Mee naar boven’? Of met die tweede oorwurm ‘Annelies’? Wel, dan heeft deze bestverkopende Vlaamse artiest nog tien andere popsongtoppers voor jou in petto.

Hij laat nooit los

Denk ‘inktvis’ voor je smartphone en je hebt de Celly Squiddy. Een geestige naam, maar ook een waanzinnig handige accessoire voor je smartphone of actiecamera. Net wat je nodig hebt om je toestel ergens op te bevestigen of recht te zetten. Dankzij de flexibele grijparmen kun je er ongelooflijk veel mee. Gebruik de Squiddy als stand op je bureau of om je smartphone aan je fietsstuur te bevestigen, bijvoorbeeld.

cadeau

Animatie met een hart

Het maakt niet uit hoe oud je bent. Het maakt ook niet uit of je ‘Toy Story 4’ al in de bioscoopzaal ging bekijken of de vorige afleveringen nog niet zag. Deze film moet je zien, laat zich eindeloos opnieuw bekijken en wil je gewoonweg met iedereen delen. Slim, relevant, grappig en vol onweerstaanbare personages. Met oude bekenden, nieuwe gezichten en vooral heel veel hart. Op meer dan een manier de mooiste animatiefilm van de voorbije jaren.

Tot op de graad precies

Help jezelf of de gelukkige ontvanger van deze culinaire thermometer van Domo aan altijd geslaagde bak- en ovengerechten. Elke chef kan je vertellen dat de juiste kerntemperatuur van je bereiding cruciaal is voor het slagen ervan. Immers, alleen zo krijg je zicht op de garing van steak, gebraad, vis en gevogelte. Of van sauzen, cake, chocolade, suiker, karamel, … Nooit meer een te droog gebraad en altijd perfecte soufflés. Daar zorgt de HT3100 voor.

cadeau
cadeau

Overal muziek

Met de JBL GO 2 luister je altijd naar jouw favoriete muziek, waar en wanneer je dat wilt. Kabels zijn niet nodig: je streamt je muziek gewoon draadloos vanaf je smartphone of tablet. De ingebouwde, herlaadbare batterij geeft je tot vijf uren muziekplezier, en dankzij de waterbestendige IPX7-behuizing kun je ook zonder zorgen naast het zwembad of zelfs erin liggen. Bonus voor de eindejaarsperiode: de champagnekleurversie pas perfect bij je favoriete bubbels!

Stormpoetsen

Zowat elke zesjarige, vooral de jongens dan, vindt Star Wars megacool. De kans dat ze bij het tandenpoetsen al gestopt zijn nog voordat jij “Obi-Wan Kenobi” kunt zeggen, is echter groot. Maak van de vervelende bezigheid een blitse aangelegenheid met de Oral-B Junior 6+ D501 in intergalactisch thema. De Stormtrooper op deze elektrische tandenborstel werkt ongetwijfeld motiverend.

cadeau
cadeau

Altijd goed

Je weet dat je partner, nichtje of kleinkind verslingerd is aan zijn of haar PlayStation-spelconsole. Je weet ook dat je hen geen groter plezier kunt doen dan met een videogame. Wat je minder zeker weet, is welke ze het liefst spelen. Of welke ze nog niet in hun verzameling hebben. Met deze PSN Card, enkel te verkrijgen in de winkels, kiezen ze gewoon zelf! Neem gerust van ons aan dat ze je daar niet minder dankbaar om zijn.

Binge-ready?

Wordt het niet eens hoog tijd dat je beste vriend(in) - of misschien jijzelf - kan meepraten over die spraakmakende series op Netflix? Deze Cadeaukaart, enkel verkrijgbaar in de winkels, is goed voor twee maanden Netflix kijken en wie weet, krijg je daar nog een eerste maand gratis bovenop. Geen betere periode dan de winter om lekker binnen te blijven en te bingewatchen. Zonder dat je daarvoor meteen aan een jaarabonnement vasthangt.

cadeau
cadeau

Als je echt geen inspiratie hebt

Heb je echt geen inspiratie voor een cadeau? Of weet je niet of je neefje dat ene computergame nu al heeft of niet? Dan geef je toch gewoon een MediaMarkt Geschenkkaart. De gelukkige ontvanger kan dan zelf kiezen uit het grote assortiment van MediaMarkt. De geschenkkaart is een jaar geldig en kan in alle MediaMarkt-winkels en in de webshop gebruikt worden.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()