Menu
Terug

Een origineel cadeau voor je lief: zeven geschenktips

13 december 2019

Je hoeft niet tot Valentijn te wachten om een cadeau te kopen voor degene waar je zoveel van houdt. Ook met Kerst of het eindejaar wil je je geliefde tonen hoeveel je van hem of haar houdt. Hier zijn zeven originele geschenktips waar je zeker punten mee scoort!

Camera- en stuntman in Marvel-stijl

Dit is een cadeau voor de echte Marvel-fans. Schiet foto’s en video’s vanuit spectaculaire hoeken of waag jezelf aan acrobatische vliegkunstjes met deze compacte Tello Iron Man Edition van DJI - zowel binnen als buiten. Deze lichte miniquadcopter stijgt gewoon op vanuit je hand, en je bestuurt hem supermakkelijk en -veilig, gewoon met je smartphone. Aan jou om al dan niet te onthullen hoe je die waanzinnige beelden op je Instagram-account maakte.

cadeau
cadeau

Focus op je gezondheid

Let op: een sporthorloge cadeau doen is niet zonder gevaar. Want wat als je vrouw, vriend of moeder er de niet te verstane boodschap “Zou je niet wat meer gaan sporten?” aan vasthangt? Denk dus goed na vooraleer je de - weliswaar zeer begerenswaardige - Fitbit Versa Lite onder de kerstboom dropt. Deze fijne activiteitentracker is makkelijk in gebruik, meet accuraat alle belangrijke parameters, ziet er tijdloos uit en is beschikbaar in verschillende stijvolle kleurtjes.

Zijdezachte melkdrankjes

Ben je tevreden van je koffietoestel, maar mist die de melk- en schuimopties om die heerlijke cappuccino of latte mee te maken? Dan is deze Sage The Milk Café de ideale oplossing. Hiermee maak je heel eenvoudig en snel zijdezachte melk- en melkschuimbereidingen met piepkleine luchtbelletjes die de smaak echt tot zijn recht doen komen. Je maakt er overigens net zo makkelijk dat ene kopje voor jezelf als drie voor je gasten mee.

cadeau
cadeau

Instantsouvenir als extra cadeau

Leg de gelegenheid waarop je deze Fujifilm instax mini LiPlay cadeau doet meteen vast. Tevreden over hoe iedereen erop staat? Dan druk je die foto toch gewoon meteen af. De beste instantsouvenirs maak je vanaf nu zelf. En omdat het zoveel leuker is wanneer iedereen op de foto staat, kun je deze compacte instantcamera helemaal bedienen met een smartphone. Je kunt bij elke foto zelfs een geluidsfragment opnemen en in QR-code op de afdruk zetten.

Files zijn voor losers

Een cadeautip voor iemand die geen al te grote afstand naar het werk moet afleggen, maar toch dagelijks in de file staat? Welkom bij mobiliteit anno 2020, waarbij je vooral slim moet zijn om ergens in een stad op tijd te geraken, bijvoorbeeld. En slim, dat is de MPMAN MP40 wel. Deze elektrische step brengt je snel naar je bestemming, aan een maximale snelheid van 18 km/u en met een bereik van 7 kilometer. Vouw hem op en de MP40 kan zelfs mee op de trein of bus.

cadeau
cadeau

Maak je lief fit en gezond

Alle hulp is meer dan welkom als iemand fit wil worden. De Samsung Galaxy Watch Active 2 staat gelukkig voor iedereen klaar, met motiverende statistieken om je een duwtje in de rug te geven. Een echte persoonlijke trainer! Een smartwatch moet er natuurlijk ook goed uitzien, want uiteindelijk heb je het horloge rond je pols hangen. Daarom is de Galaxy Watch Active 2 zo’n hit, met zijn rond, randloos scherm en vele uitvoeringen voor hem en haar.

Draagbare cinema

Je moet geen ultieme prijs betalen om de Samsung Galaxy Tab S5e in handen te krijgen. En dat is best indrukwekkend, want deze tablet heeft alles om je onafscheidbare buddy te worden als je even wilt chillen, gamen of browsen. Het scherm is groot en kleurrijk, de AKG-speakers zijn krachtig en de tablet zelf weegt weinig. Perfect om thuis en onderweg naar muziek te luisteren, of een film op Netflix mee te pikken. Hiermee maak je iedereen gelukkig!

cadeau
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()