Menu
Terug

Gerust en gezond ademhalen met de Samsung Air Purifier- & Cube-luchtzuiveraars

15 maart 2021

Hoe gezond is de lucht die jij en je gezin thuis inademen? De luchtzuiveraars van Samsung geven je daar niet enkel een helder antwoord op, ze reinigen die lucht met slimme efficiëntie en aangenaam gebruiksgemak.

Met elke ademteug

Thuis, de plek waar we deze dagen veel meer tijd doorbrengen. Alleen of als gezin. Dat maakt de luchtkwaliteit in je woonst vandaag belangrijker dan ooit. Je kunt moeilijk van geborgenheid en veiligheid spreken als je onzeker bent over hoe gezond elke ademteug wel of niet is. Precies daarom ontwikkelde Samsung deze vier luchtzuiveraars. Die geven je real-time inzicht op de luchtkwaliteit in huis en maken die er beter op.

Zichtbaar schone lucht

Wat deze vier luchtzuiveraars gemeen hebben, is dat ze de kwaliteit van de lucht in je leefruimte continu monitoren. Al naargelang het model gebeurt dat met slimme sensoren en lasertechnologie. Daarmee detecteren ze zelfs de kleinste stofdeeltjes of de aanwezigheid van schadelijke chemicaliën en gassen. Die informatie geven ze je in real-time door via de 4-kleurenindicator. Zo lees je meteen af hoe schoon de lucht is. De Air Purifier AX5500 en Cube AX9500 laten ook toe om die status via de SmartThings-app op te volgen.

Deze luchtzuiveraars beschikken allemaal over een Auto Mode. Die detecteert het luchtverontreinigingsniveau en past automatisch het vermogen en de snelheid van de ventilator aan. Zo heb je er zelf geen omkijken naar en je verbruikt niet meer energie dan nodig. Je kunt deze toestellen ook manueel bedienen, maar heb je het toestel in de slaapkamer staan, dan kies je voor de Sleep Mode. Daarbij is de luchtstroom zachter en stiller.

Als één filter niet volstaat

Samsung neemt die luchtzuivering heel ernstig. Zo maakt elk toestel gebruik van een meerlagig zuiveringssysteem. Daarbij halen meerdere en verschillende filters fijnstof, gassen een andere schadelijke bestanddelen uit de lucht. Het budgetvriendelijkste model, de Air Purifier AX3300 AX34, vangt al meer dan 99% ultrafijne stofdeeltjes op. Bij de Air Purifier AX3300 AX40, de Air Purifier AX5500 en de Cube AX9500 is dat zelfs 99,97%. Omdat zo ook bacteriën geneutraliseerd worden, maak je meteen komaf met vervelende geurtjes.

Premium en praktisch design

Deze luchtzuiveraars hebben een slim, praktisch en discreet design. Ze zijn kindveilig en voorzien van netjes weggewerkte handvatten en/of wieltjes om ze makkelijk te verplaatsen. Is de ruimte groter dan de capaciteit van het toestel, dan zet je er gewoon twee. In het geval van de Cube AX9500 kun je die twee zelfs simpelweg op elkaar stapelen en via Bluetooth koppelen.

Troeven

  • Real-time data: je ziet direct hoe het met de luchtkwaliteit gesteld is.
  • Efficiënte reiniging: een systeem met meerdere filters vangt fijnstof op.
  • Auto Mode: het vermogen past zich aan de verontreiniging aan.
  • Gebruiksvriendelijk: veilig, makkelijk verplaatsbaar, automatisch en uiterst vriendelijk in onderhoud.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()