Menu
Terug

6 must-haves voor een dag cocooning

16 oktober 2017

We legden al uit wat cocooning is, en hoe je het best aanpakt. Natuurlijk moet er voor zo'n dagje gezellig thuisblijven ook het één en ander voorbereid worden. Want als je echt niet naar buiten wil, heb je best op voorhand al alles in huis gehaald... Dankzij deze handige checklist hoef je alvast niet meer zélf aan alles te denken. Graag gedaan!

Cocooning

Een handige checklist

  • een koffiemachine én goede koffie
  • een televisie met streamingdienst of een stapel DVD's of Blu-rays
  • een voorraadje boeken of tijdschriften
  • genoeg eten om 24 uur te overleven
  • een rustgevende playlist of cd-collectie
  • het perfecte dekentje en een stevige collectie kussens
  • (Geur)kaarsen of dimlichten
  • Een tas vol nieuwe verzorgingsproducten
  • De menukaarten van alle bezorgrestaurants in de buurt
  • Voor de gamers: een spelconsole en je favoriete games

Alles gevonden? Maak je klaar voor de race naar huis, want jouw me-time kan dan pas beginnen. Wie er intussen aan dacht om het lijstje online te bestellen en thuis te laten leveren, heeft de smaak alvast goed te pakken. We geven intussen nog enkele van onze favoriete producten mee die ons alvast helpen om helemaal zzzz ...zen te worden.

Ga voor de ultieme binnenhuiservaring en skip de wandeling naar de koffiebar om de hoek. Met de Nespresso-machine Lattissimo Touch EN 550.B van De’Longhi ga je voor lattes à volonté en hoef je die kille herfstwind buiten niet te trotseren. Dankzij de Nespresso Grand Cru-capsules gebruik je telkens de juiste hoeveelheid fijngemalen koffie en hoef je enkel nog op de knop duwen. Laat het smaken!

delonghi-nespresso-lattissima-touch-review-11-1500x1000
Delonghi_Buttons
Lanadform LA180105-1

Met dat regenweer kom je het liefst thuis, trek je iets comfortabels aan en kruip je in de zetel. En daar hoort het ideale dekentje bij. Dit elektrische deken is zo licht als eender welk fleece-exemplaar, en poezelig zacht - precies zoals het hoort. Je regelt de temperatuur met de bijhorende afstandsbediening en kunt het na een hele dag snoezen zelfs in de wasmachine stoppen. Eentje om te hebben, dus.

Kom je thuis na een lange dag werken en dragen je voeten er de gevolgen van? Kruip dan gauw in je joggingbroek en geniet van een heerlijke voetzoolmassage - middenin in je woonkamer. Dankzij de FM-TS9 van HoMedics word je heerlijk verwend met een deluxe shiatsumassage uitgerust met de nieuwste infraroodtechnologie. Trek na de massage lekker warme wollen sokken aan en je kunt er de volgende dag weer helemaal tegenaan.

HoMedics FMTS9_HeroHeat
philips_hue_white_color_ambiance_1302346

Met de Philips Hue Starter Kit White and Color Ambiance geniet je volop van je woning. Kies je favoriete sfeerlicht uit een palet van zestien miljoen tinten die je terugvindt in de Hue-app. Je bedient je verlichting met je smartphone en kunt ze synchroniseren met filmgeluid en muziek. Maak van een avondje televisiekijken een intense belevenis of gebruik verschillende programma’s om kennis te maken met de wereld van lichttherapie.

Vind je die pijnlijke bezoekjes aan het schoonheidssalon maar niets? Dan is de Reveal Beauty Trimmer MPT4000C van Remington ongetwijfeld jouw ding. Je wenkbrauwen temmen doe je voortaan thuis voor je eigen spiegel. En omdat je de trimmer aan beide kanten kunt gebruiken, mis je geen enkel haartje. Nu ben je helemaal klaar voor dat romantische etentje of avondje uit. Zalig toch, zo’n moment om je lichaam te verzorgen?

Remington
Domo-DO9210AV

Een woning waar het lekker ruikt is veel aangenamer om in thuis te komen. Een geurkaars kun je niet laten branden wanneer je weg bent, maar daarom is er de DO9210AV-aromaverstuiver van Domo. Je kiest hoe lang hij jouw favoriete parfum verspreidt, dus jouw sessie aromatherapie kan bij het thuiskomen meteen beginnen. Dankzij de ruime keuze aan etherische oliën kom je weer helemaal tot rust, want jij kiest de sfeer die bij jou past.