Menu
Terug

Leuke valentijnsactiviteiten voor een liefdevolle dag samen

01 februari 2021

Komen de rode rozen, pralines en flessen parfum je stilaan de oren uit? Volgens ons is het leukste cadeau op 14 februari een valentijnsactiviteit, en niet een of ander inwisselbaar cadeautje. Rode draad? Samen tijd spenderen.

valentijnsactiviteit

Indoorpicknick

Het is niet omdat het buiten nog te koud is, dat je niet kunt picknicken. Duffel je goed in en zorg voor verwarmend lekkers, of leg gewoon in huis je mooiste picknickdeken uit. Punt is dat je tijd maakt om je gezellig naast elkaar neer te vlijen.

valentijnsactiviteit

Sterrenkijken

Niets romantischer dan samen naar een prachtige sterrenhemel kijken. Maar gaan kamperen in een open veld zo halfweg februari is misschien niet het beste idee.

Hiking

Een valentijnsactiviteit mag best actief zijn. Zijn jullie echte buitenmensen? Stippel dan een fijne wandelroute uit in je streek, trek je wandelschoenen aan, vul je dagrugzak en ga samen op pad. Fijne gesprekken verzekerd!

valentijnsactiviteit

Thema-avond

Selecteer jullie favoriete romantische film om samen te bekijken en maak de signature dish klaar uit de film. Spaghetti met gehaktballen zoals in de klassieker ‘Lady en de Vagebond’, bijvoorbeeld, of chocolademelk zoals in ‘Chocolat’. Een valentijnsactiviteit om van te smullen!

valentijnsactiviteit
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()