Menu
Terug

Met welk cadeau maak je haar gelukkig?

09 december 2019

Elke vrouw voelt zich beter wanneer ze er goed uitziet. Ben jij op zoek naar een ideaal cadeau voor iemand die wel wat me-time of thuiswellness kan gebruiken? Dan zijn deze tips helemaal op haar lijf geschreven.

Zaligheid troef

Moet jij een cadeau uitkiezen voor iemand die bekendstaat als een echte stresskip? Easy peasy, met een massagekussen zoals de HoMedics Noma 2000 zit je gebeiteld. Het ziet er misschien niet heel blits uit, maar dat maakt het kussen niet minder hemels. Door middel van verwarmde massagekoppen helpt dit massagekussen allerlei zones losmaken en ontspannen, en daar zal die eeuwige zenuwpees je ongetwijfeld heel dankbaar voor zijn.

cadeau
cadeau

Zencadeautje

De Ellia Gather-aromavernevelaar is een organische beauty die perfect past in het interieur van mensen die houden van zelfzorg. De diffuser ziet er goed uit en is het perfecte hulpmiddel om van de zuivere Etherische Oliën van Ellia te genieten. Van een vleug zuiverende eucalyptus over stimulerende pijnboom tot kalmerend citroengras: geef een favoriet geurtje als extra erbovenop.

Ochtendgloren als cadeau

Moet jij een cadeau zoeken voor iemand met een notoir ochtendhumeur? Misschien dat je het leed kunt verzachten met een ontwaaklamp, zoals de Philips Somneo Sleep & Wake-up Light HF3650/01. Het gestroomlijnde toestel - subtiel verwijzend naar de zon - wekt je op een superzachte manier, met langzaam helderder wordend licht. Zoveel beter dan een schelle wekker - of een roepende vader die plots op je kamer staat. Een lees- en nachtlampje krijgt de gelukkige er gratis en voor niets bij.

cadeau
cadeau

Slimme beauty

Voor de liefhebber van thuiswellness is een eersteklasepilator beslist een fijn cadeau. De Braun Silk-épil 9 SensoSmart 9/980 is bovendien geen gewone epilator, maar een hele slimme. Door middel van druksensoren helpt het apparaatje om net voldoende druk te zetten. Denk je nu “Maar mijn lieve vrouw heeft al een epilator?”, weet dan dat een toestel van de nieuwste generatie echt wel een upgrade betekent, en pijnlozer en doeltreffender onthaart.

Haar als Beyoncé

Heb jij een lief dat graag tijd doorbrengt voor de spiegel en wil je haar trakteren op de lokken van Beyoncé? Geef haar dan de meest hoogtechnologische haardroger en stylingbrush cadeau die wij konden vinden. De Dyson AirWrap tovert het dufste pakje haar met de grootste zachtheid om in een weelderige krullenbos of supersluike coupe. Glamour zonder haarschade: van een win-winsituatie gesproken!

cadeau
cadeau

Smoothness

Dit cadeau is ideaal voor wie houdt van immer gladde benen, of het nu zomer of winter is. Omdat scheren of epileren toch maar een vervelend en repetitief klusje is, zijn er tegenwoordig ook oplossingen die een langduriger resultaat geven. De Philips Lumea Prestige BRI959/00 is een IPL-ontharingsapparaat voor hightech liefhebbers die zich liefst maar een keer in de zoveel weken uitsloven voor gladde benen. Dit is het beste van het beste!

Nescafé-koffiegenot

Het compacte design van de Krups Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS KP1A0810 maakt dit toestel een ideaal cadeau voor wie op kantoor, studentenkot of waar dan ook liever zelf zijn of haar koffie zet. Een druk op de knop volstaat om in luttele seconden de heerlijkste koffie te creëren. Daarbij kies je uit meer dan dertig koffievariaties uit de Nescafé-selectie van intense expresso’s met een perfect cremalaagje, zachte cappuccino’s, aromatische grandes of waarom niet, chocoladedrankjes en thee.

cadeau
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()