Menu
Terug

6 coole boekentassen om weer naar school te gaan

07 augustus 2019

Wanneer die eerste schooldag nadert, staat je kind te popelen om schoolinkopen te doen. Een nieuwe boekentas, moeten we je niet vertellen, is een absolute must. Wij lijsten 6 coole boekentassen op die ongetwijfeld in de smaak vallen.

Hippe accenten

Wanneer je als ouder een nieuwe boekentas voor je kind koopt, is het de bedoeling dat die nog een tijdje meegaat. Wel, deze boekentas is een mix tussen speels en stijlvol, waardoor jij de rugzak zelf nog kan gebruiken als je kind volgend jaar om een nieuwe vraagt. Handig toch?

Tijdloos zwart

Ben je op zoek naar een tijdloze en sobere rugzak, dan is dit exemplaar van CASE LOGIC wellicht wat je zoekt. Helemaal zwart en ideaal om een compacte laptop mee te dragen. Tip: wanneer je kind geen laptop met zich meeneemt, is dit vak ideaal om te voorkomen dat hij of zij thuiskomt met papieren met ezelsoren.

Nieuwe boekentas, nieuwe organisatie

Kan je zoon of dochter zich weleens als een sloddervos gedragen, dan is een handige organizer in een boekentas een grote troef. Deze rugzak van TARGUS heeft een aantal handige vakjes om bijvoorbeeld een rekenmachine, passer of geodriehoek op te bergen. Zo vindt hij of zij alles in een mum van tijd terug.

Door weer en wind

Gaat je zoon of dochter binnenkort met de fiets naar school? Dan is het belangrijk dat je voor een boekentas kiest die tegen een stootje kan, zoals deze rugzak. Dankzij het gevoerde rugpaneel, de verstelbare schouderbanden en de waterafstotende coating, is je kind voorzien op alle weersomstandigheden.

Hip en hoekig

Het is geen geheim dat er in het middelbaar onderwijs nogal wat met boeken gezeuld wordt. Daarom is het ook belangrijk de grootte van de boekentas van je kind goed in te schatten. Deze rugzak van CASE LOGIC heeft heel wat opbergruimte, onderverdeeld in handige steekvakken. Ook kan je ‘m in een oogwenk omvormen tot draagtas.

Oerdegelijk

Met deze rugzak gaat je kind ongetwijfeld enthousiast naar school. Met de bus, fiets, auto of trein: de boekentas bevat een pletbestendig SafeZone-vak dat kwetsbare spullen beschermt. Gaat je kind bijvoorbeeld op zijn nieuwe boekentas zitten terwijl hij op de bus wacht, dan kan dit een goede oplossing zijn om te voorkomen dat zijn bril bijvoorbeeld stuk is.

Nog meer inspiratie nodig? Ontdek hier alle boekentassen.