Menu
Terug

PainGone zorgt voor snelle en efficiënte pijnbestrijding

24 december 2020

Migraine, een pijnlijke rug of knie, … ? PainGone helpt pijnpatiënten al twintig jaar met zijn unieke, klinisch bewezen producten. Die werken snel, efficiënt en zonder gebruik van medicijnen of risico op verslaving.

Klinisch getest

De elektrostimulatie TENS is een klinisch bewezen techniek om pijn te behandelen. Het staat voor ‘Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie’. Daarbij worden zwakke, elektrische stroompulsen gebruikt om de zenuwgeleiding die je pijngevoelens doet gewaarworden, te verstoren. Tegelijkertijd werkt een TENS-behandeling spierontspannend en stimuleert het de activering van lichaamseigen pijnstillende stoffen. Een bewezen pijntherapie dus en PainGone heeft die uit de professionele (lees: dure) medische wereld naar handige compacte apparaatjes voor thuisgebruik vertaald.

paingone

De pen is machtiger …

Het toestel waar het voor PainGone allemaal mee begon, ziet eruit als een pen. Die komt in verschillende varianten: de Original en de Plus. Ze verlicht zowel acute als chronische pijn. Je drukt de pen gewoon tegen de aangewezen plek op je lichaam en houdt die daar een dertigtal seconden. Dat werkt ook door lichte kleding. Samen met het compacte, makkelijk mee te nemen formaat maakt dat je ze nagenoeg altijd en overal kunt gebruiken. Het effect laat zich in de meeste gevallen onmiddellijk voelen en je mag het zonder gevaar op aanhankelijkheid of andere neveneffecten zo vaak gebruiken als je maar wilt.

paingone

Rugklachten?

De PainGone Aegis mikt op rugpijn en laat zich licht en discreet onder je kleding dragen. Je kunt kiezen tussen zestien intensiteitsniveaus. De Aegis heeft een herlaadbare batterij en een afstandsbediening voor meer gebruiksgemak. De PainGone XL, die je kunt inzetten op grotere pijnlijke zones (zoals de dijen of schouders) dan de pennen, blijft licht en draagbaar. Net zoals de Aegis gebruikt de XL een elektrode. Het toestel werkt met een CR 2032-batterij. De XL telt twaalf verschillende intensiteiten. Beide toestellen vallen onder de medische toestelklasse 2a.

Stop migraine

Last van migraine? De PainGone Qalm is ontworpen om die te voorkomen en verlichten. Je kunt kiezen uit twee programma’s. In de preventiemodus draag je de Qalm elke dag twintig minuten, wat het aantal migraineaanvallen zou doen afnemen. Wanneer de eerste tekenen van migraine zich voordoen, kies je voor de verlichtingsmodus. In heel wat gevallen zorgt die ervoor dat de pijn al na zestig minuten verdwijnt. Net zoals elk toestel van PainGone pakt de Qualm niet de oorzaak van de pijn aan, maar ze verlichten of soms helemaal wegnemen, is voor heel wat dankbare gebruikers meer dan mooi meegenomen.

Troeven

  • Klinisch bewezen: de TENS-technologie is uitvoerig getest en efficiënt bewezen.
  • Altijd en overal: het compacte design maakt dat je waar en wanneer nodig je pijn kunt verlichten.
  • Zonder (extra) medicijnen: pijnbestrijding zonder risico op gewenning of verslaving.
  • Brede doeltreffendheid: het werkt snel en efficiënt bij een brede waaier aan pijnen.
paingone
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()