Menu
Terug

Schone lucht in je hele woning met Dyson-luchtreinigers

30 mei 2022

Zorg ervoor dat je gereinigde lucht inademt op plaatsen waar jij en je gezin veel tijd doorbrengen. Denk aan je thuiskantoor, keuken of slaapkamer. Allemaal plaatsen waar verontreinigende stoffen vaak en veel voorkomen … tenzij daar een Dyson-luchtreiniger staat natuurlijk.

50 miljoen vervuilende deeltjes

Denk bij luchtverontreiniging vandaag niet langer automatisch aan de lucht buiten. Met de luchtkwaliteit in onze woning kan het tot vijf keer slechter gesteld zijn. Zo zouden we thuis omringd zijn door maar liefst vijftig miljoen vervuilende, mogelijk schadelijke deeltjes. Dat promoveert een luchtreiniger van een luxeartikel tot een must-have voor iedereen die het ernstig neemt met gezondheid en die van zijn of haar gezin.

30 jaar expertise

Met ruim 30 jaar expertise in luchtreiniging zit je bij Dyson goed voor de meest vooruitstrevende luchtreinigingstechnologie. Die haalt 99,95 procent van de verontreinigende stoffen zo klein als 0,1 micrometer uit je leefruimte. Denk daarbij aan allergenen, bacteriën, virussen, fijn stof en nog veel meer. En vermits de Dyson-luchtreinigers beschikken over de beproefde Air Multiplier Technologie kunnen ze de gereinigde lucht tot in alle hoeken van de kamer laten circuleren. Dyson test deze toestellen overigens in een behoorlijk grotere ruimte dan die gebruikt wordt in de Europese standaardtest.

Overal waar nodig

Allergenen en andere verontreinigende stoffen kunnen op nagenoeg elke plek in huis gedijen. Dat maakt het geen slecht idee om die ruimtes waar je het meeste tijd in doorbrengt, van zo’n Dyson-luchtreiniger te voorzien. De hal of ongebruikte logeerkamer kunnen wellicht zonder. Maar de woonkamer, keuken, slaapkamer en het thuiskantoor kunnen een verbetering van de luchtkwaliteit meestal goed gebruiken. De Dyson Pure Cool Me gebruikt Core Flow-technologie die een geconcentreerde stroom gereinigde lucht precies brengt waar je die nodig hebt.

Superieure allergieverlichting

Pollen, stof en huidschilfers van huisdieren zijn enkele van de meest voorkomende allergenen in je huis. Ze hopen zich op in de lucht rondom jou en kunnen ongemakken of allergiesymptomen veroorzaken. Zeker bij wie daar meer gevoelig voor is en al helemaal tijdens de warme maanden. Goed nieuws: de Dyson-luchtreinigers zijn door het Europees Centrum voor Allergieonderzoek (ECARF) gecertificeerd als allergievriendelijk. Dat wil zeggen dat ze voor een sterke bewezen vermindering van blootstelling aan allergenen zorgen, en zo ook de symptomen van allergie- en astmapatiënten helpen verlichten.

Geavanceerde HEPA-filtratie

Een goede luchtreiniger vraagt een goede filter. Of liever filters. De Dyson-luchtreinigers hebben een volledig afgesloten HEPA-H13 filtratiesysteem. Dit betekent dat al het vuil dat in dit toestel terechtkomt, daar ook in blijft. Er is absoluut geen lekkage van vuile lucht. Dat maakt dat de lucht die er wel uitkomt, schoon, gezond en zorgeloos in te ademen is.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()