Menu
Terug

Haal The Last Jedi naar je badkamer

07 december 2017

Op 13 december wordt er een vervolg aan de Star Wars sage gebreid. De première van het nieuwe hoofdstuk The Last Jedi nadert en daar willen we je goed op voorbereiden. Zorg er dus voor dat je piekfijn uitgedost bent en doe dat op gepaste wijze. Wij stellen je voor aan de gloednieuwe limited edition Star Wars Shavers.

Kies je voor een Star Wars shaver, dan ga je voor een perfect gladde huid. De V-Track Precision PRO-mesjes brengen de haartjes in positie nog voordat je eraan begint. Haren van verschillende lengtes, in verschillende groeirichtingen en zelfs stoppels van 3 dagen zijn in een oogwenk verdwenen. Dankzij de scheerkop die in 5 tot 8 verschillende beweegrichtingen scheert, is je huid achteraf zo’n 30 procent gladder en blijft ze toch onbeschadigd.

Star Wars Shavers - protective shave

Ben je ’s ochtends wat gehaast? Dan is het niet onbelangrijk om te weten dat dit apparaat je heel wat tijd kan besparen. Op de SW9700 zijn drie "Comfort" standen: Sensitive, Normal en Fast. Kies je voor Fast, dan krijgt je toestel veel meer kracht, waardoor je sneller te werk kan gaan. Gaat het nog niet snel genoeg voor jou? De drie modellen beschikken over de Aquatec Wet & Dry-afdichting. Neem 'm mee onder de douche, zonder dat het water kan binnendringen in je toestel. Sta je op en is je batterij leeg, dan heb je na 5 minuten in het stopcontact voldoende energie om een volledige scheerbeurt af te werken.

Star Wars Shavers

De 72 draaiende mesjes van de SW7700 en SW9700 zorgen voor 151.000 trims per minuut. Er zal geen haartje overeind blijven staan, dat kunnen we je garanderen. Op het handige display zie je hoeveel batterij je nog hebt en ook wanneer de shaver gereinigd moet worden, verschijnt er een melding. Dit laatste kan je simpelweg doen door de scheerkop onder stromend water te houden. De mesjes moet je slechts om de twee jaar vervangen, dus ook qua onderhoud verlies je geen tijd.

Zorg ervoor dat je straalt tijdens de Star Wars-première en ga ook voor de meest precieze afwerking. Met de opzetbare precisietrimmer scheer je mooie contouren van je snor, baard, bakkebaarden en nekharen. Zo kies je voor een verzorgde look en straal je klasse uit. Ga je kijken op verplaatsing, neem ‘m dan netjes en hygiënisch mee in de meegeleverde reistas. Tenslotte is er het design, wat van het toestel een absolute eyecatcher voor in de badkamer maakt. De drie modellen beelden drie personages uit: The Dark Side gaat zware baardgroei te lijf, The Light Side draagt zorg voor je huid en  de BB-8 garandeert je in sneltempo een ultragladde huid. Zet deze designstukken op je wastafel en sta iedere dag met een grote glimlach voor de spiegel. Ohja, hadden we al gezegd dat de SW7700 en SW9700 in een prachtige geschenkverpakking zitten? Als dat niet klinkt als een perfect kerstcadeau ...