Menu
Terug

Valentijn voor hem

05 februari 2018

Op zoek naar dat perfecte en vooral verrassende Valentijnsgeschenk voor je partner? Hier vind je de ideale items voor mannen, van typische gadget tot romantische geste.

No strings attached

Het leven is al druk genoeg, dus gun je partner op zijn werk, onderweg of bij momenten ook thuis de optie om zich even in alle rust en met een totale bewegingsvrijheid af te zonderen met zijn favoriete muziek. Deze draadloze hoofdtelefoon van Sennheiser garandeert optimale audio in alle toonregionen, terwijl actieve ruisonderdrukking storend omgevingsgeluid wegwerkt. Bedienen doe je intuïtief via de knoppen op de oordop en de discreet ingewerkte microfoon maakt een oproep beantwoorden net zo makkelijk. 

Totaalhorloge 

Ideaal voor de partner met een actieve levensstijl of de partner die zo’n levensstijl ambieert en daarbij wat motivatie kan gebruiken. Dit horloge houdt je nagenoeg letterlijk een vinger op de pols en registreert je hartslag, beschikt over een ingebouwde GPS-oplossing, is waterbestendig en geeft je een helder overzicht over al je activiteiten en prestaties. Een motiverende personal coach die je altijd vergezelt, met ruimte voor populaire aps en voor muziek die je via Bluetooth naar je draadloze oortjes stuurt. 

Avonturen vereeuwigd 

Leg al je onvergetelijke momenten, wildste avonturen en meest intense sportieve prestaties moeiteloos vast in haarscherpe filmpjes. Zonder extra beschermende behuizing doe je dat moeiteloos onder water, in het bijna donker of in omstandigheden die je aan geen enkele andere camera toevertrouwt. Inzoomen gaat makkelijk via het aanraakscherm. Snel en nagenoeg automatisch een spectaculaire montage maken is een fluitje van een cent met de app op je smartphone. De GoPro Hero6 laat zich ook handenvrij met stemcommando’s bedienen. 

Meer dan een topspeaker 

In de eerste plaats is de JBL Charge 3 een fraaie, robuuste en waterbestendige Bluetooth-speaker die geweldige bassen neerzet. Maar wist je dat je maar liefst drie smartphones of tablets op dit toestel tegelijkertijd kunt aansluiten? Of dat de ingebouwde oplaadbare lithium-ion batterij niet enkel goed is voor 20 uren afspeeltijd, maar je er ook die smartphones of tablets mee kan opladen via USB? Oh ja, met een druk op de knop doet hij ook nog dienst als een kristalheldere speakerphone. Mag het wat groter, duurder en vooral luider? Dan is er natuurlijk ook nog altijd de JBL Boombox!

Controleer je stijl 

De Trim Shave-technologie met tweezijdige bladen maakt dat deze strak uitgevoerde trimmer/scheerapparaatcombinatie elke haarlengte aankan. Met de groeirichting mee of er tegenin, zonder opzetkam. Kwestie van keer op keer moeiteloos een strakke, verzorgde baard te creëren, of een look zonder weerbarstige plukjes. Volledig waterdicht en voorzien van een antisliphandgreep maakt dat je hem droog, met schuim of gel en onder de douche kunt gebruiken. Een opgeladen batterij is goed voor zestig minuten scheren of trimmen, en de mesjes hoef je nooit te vervangen.