Menu
Terug

Al onze tips voor Valentijn op een rijtje

07 februari 2019

Het is bijna zo ver: 14 februari is het Valentijn, de dag van de geliefden. Ben je single, al jaren getrouwd of dolverliefd op je nieuwe vlam? Met deze tips verwen je hem, haar of scoor je nog snel een date.

Verras je partner met een verrassende valentijnsactiviteit

Een nieuw parfum, een gezellig dinertje, een romantische film: allemaal goed en wel, maar misschien wordt jouw partner wel graag echt verrast op Valentijn? Wil je weg van de kleffe zonsondergangen en melige romcoms? Dan vind je misschien wel een fijne surprise in ons ultieme activiteitenlijstje. Lees meer. 

10 melige romcoms om bij weg te smelten

Houden jij en je lief wel van een ontspannend filmavondje, met een stevige dosis romantiek? De lijst met romantische films, van vroeger en nu, is ellenlang. Wij maken je wegwijs en selecteren alvast tien toppers om bij te zwijmelen. Lees meer.

valentijn geschenken voor haar

9 romantische geschenken voor haar

Niets geeft meer vreugde dan de glimlach op het gezicht van je geliefde als je dat cadeautje bovenhaalt. Wij selecteerden alvast 10 valentijnsgeschenken voor haar. Lees meer.

valentijn geschenken voor hem

Zo vind je een last-minute valentijnsdate op Tinder

Al die commerciële heisa, daar zit je – ook al zou je niet single zijn – echt niet op de wachten. Met deze vijf tips word je tegen V-day een scherpschutter! Lees meer.

valentijn geschenken voor hem

Leuke valentijnscadeaus voor hem

Speciaal om het jou dit jaar wat makkelijker te maken, selecteerde onze redactie negen verrassende geschenken om een man met Valentijn te plezieren. Lees meer.