Menu
Terug

Valentijnsgeschenken voor haar

07 februari 2018

Veertien februari vieren we Sint-Valentijn. De dag dat we onze liefdespartner extra in de bloemetjes zetten. Dat kan letterlijk met bloemen, maar dat kan ook met een leuk cadeau. Het juiste kiezen is echter lang niet evident. We staan je daarom graag bij met een heleboel tips en suggesties voor het perfecte valentijnsgeschenk.

De kans dat je op 14 februari vergeet dat het Valentijn is, is klein. Maar wanneer je pas op die veertiende februari herinnert dat het Valentijn is, is het eigenlijk al te laat. Net zoals je liever geen kerstinkopen doet in het weekend voor Kerstmis, is het beter om met een comfortabele tijdsreserve aan een geschikt valentijnsgeschenk te beginnen denken. Want meer nog dan een geschenk voor Kerst of oud en nieuw, verwachten we op Valentijn iets speciaals. Zet daarom alvast een alarm of notitie op je agenda of kalender. Ook als je nu al precies weet wat je hem of haar op die speciale dag cadeau zal doen.

Zonder kabel, zonder ruis

Slimme ruisonderdrukking is er met deze WF-1000X van Sony weer iets slimmer op geworden. Deze audioplugs blijven comfortabel op hun plaats tijdens het sporten en blokkeren storende omgevingsgeluiden Zo kun je helemaal tot rust komen en klinkt je favoriete muziek precies zoals die klinken moet. Deze oortjes passen zich immers automatisch aan wisselende, weinig geluidsvriendelijke omstandigheden aan. Jij beslist wat je horen wil. Geen treingeruis maar wel de aankondigingen? Kan perfect. En dat zonder kabel!

Coach, monitor, motivator

De Samsung Gear Sport is meer dan een slim, intuïtief te bedienen sporthorloge. Hij houdt je hartslag bij, maar ook hoeveel calorieën je binnenkrijgt en verbrandt. Puur meer uit je work-out met de trainings-app op je smartphone en krijg op elk moment een helder in- en overzicht van je prestaties en vorderingen. Schrik jij niet terug voor wat regen tijdens het lopen? Met de Gear Sport kun je tot vijftig meter diep onder water. Geef simpelweg je sportieve en gezonde eetdoelen in en de Gear Sport helpt  en motiveert je om ze te bereiken.

Kijk, schiet en print

Deze witgele, franjeloze, maar fraaie instant-camera print onmiddellijk je foto’s uit. In zwart-wit of kleur, op 50 x 76 mm formaat. De 10-megapixel sensorresolutie zorgt voor een haarscherp resultaat. En zit je door je fotopapier heen? Geen probleem, de Kodak Printomatic biedt immers ook alle voordelen van een digitale camera. Hij slaat alle foto’s intern op en met een extra geheugenkaartje is er plaats voor een hele vakantie of een geweldig feestje. Dankzij het gladde design met afgeronde hoeken gaat hij makkelijk en snel in en uit je tas of jaszak.

Lekker design

Deze ultracompacte Nespresso-koffiemachine met speelse lijnen heeft al twee gegeerde designprijzen op zak. De Nespresso Essenza Mini kan overweg met vele, beproefde Nespresso-koffievariaties, van Gran Cru’s tot espresso’s en lungo’s. Dankzij de opvallend korte opwarmtijd worden die geserveerd in no-time en dankzij de professionele pompdruk van maar liefst 19 bar kan de echte espressoliefhebber genieten van dat smeuïge crèmalaagje. Met een energiezuinige eco-stand en automatische uitschakeling zet je zo de lekkerste koffie voor je geliefde.

Zijdezachte huid

De Lumea Prestige BRI956/00 brengt de wetenschappelijk bewezen en op lichtpulsen gebaseerde IPL-technologie van professionele schoonheidsinstituten naar je eigen badkamer. Een compact apparaat dat het met of zonder snoer doet. Door zachte lichtpulsen naar de haarwortel te sturen, onderbreek je de groeicyclus en neemt de hoeveelheid haar die terug groeit geleidelijk af. Herhaalde behandelingen maken je huid er merkbaar gladder op. Hij werkt op een brede waaier aan haarkleuren en huidtypes. Veilig en efficiënt, ook op gevoelige plekjes.