Menu
Terug

Vier apps die je leven veranderen

22 februari 2019

Hangen die vijf kilogram extra van de feestdagen er nog steeds aan, of streef je naar dat bikinilijfje van je dromen, dan zijn er heel wat manieren om aan (gratis) advies te geraken. Wij lijsten met veel plezier vier apps op die je levensstijl voorgoed kunnen veranderen.

#1 SWEAT with Kayla

De Australische fitnessgoeroe Kayla Itsines reist al jarenlang de wereld rond om vrouwen het zomerlichaam van hun dromen te bezorgen. Haar BBG-programma (Bikini Body Guide) sloeg in als een bom. Zoek maar even op de hashtag #bbg op Instagram en je ziet de ene na de andere make-over de revue passeren. Met deze gratis en betalende app doe je alle oefeningen thuis, zonder extra materiaal.

Gratis/betalend (volledige versie)

Download de app hier!

Sweat with Kayla
Couch25K

#2 Couch to 5K

Deze app won al verschillende awards om mensen in beweging te krijgen. Ze loodst je namelijk in een mum van tijd richting je eerste vijfkilometerloop. De app houdt je looproute bij, vertelt je hoe het beter kan en stelt een trainingsschema op maat op. Daarnaast kies je je eigen trainer in de vorm van een avatar en kun je je resultaten delen in de Couch to 5K-community. Klaar met de vijf kilometer, dan start je met de 5K to 10K-app.

3,09 euro (eenmalig)

Download de app hier!

#3 Charity Miles

Heb je graag het gevoel dat je iets nuttigs doet? En niet alleen voor je eigen lichaam, maar ook voor anderen? Dan is deze gratis app misschien wel jouw ding. Bij de opstart van Charity Miles geef je aan welk goed doel je wilt steunen. Bij iedere kilometer die je loopt, help je het goed doel geld in te zamelen - zonder effectief geld te doneren. Als dat geen motivatie is om uit je luie zetel te komen, dan weten wij het ook niet meer.

Gratis

Download de app hier!

Charity Miles
SmartWithFood

#4 SmartWithFood

Wie gezonder wil eten, krijgt te maken met talloze vitaminenamen, E-nummers en stoffen waar je nog nooit eerder van hoorde. Gelukkig vond Colruyt Group daar een oplossing voor. Bij de opstart van deze gratis app geef je in wat je belangrijk vindt in je dieet. In de winkel scan je dan producten met de app, en die vertelt je of het product al dan niet in je dieet past. Heerlijk handig en vooral belangrijk voor wie allergisch is of besluit geen vis, vlees of zuivel meer te eten.

Gratis

Download de app hier!