Menu
Terug

Wat geef je cadeau aan je ouders? Zes geschenktips

17 december 2019

Als het pakjestijd is, mag je deze twee personen zeker niet vergeten: je vader en moeder. Doe ze een plezier met een handig keukentoestel dat al die oude meteen naar het containerpark verbant of misschien heeft hun woning behoefte aan wat meer gezonde lucht? Met deze zes tips maak je elke ouder happy.

Nog sneller klaar!

Wie de Moulinex Blendforce LM435810 ontvangt als cadeautje, kan alle kanten uit. Deze blender ondersteunt een gezonde levensstijl door het gemak waarmee je er voedzame smoothies voor ’s ochtends of onderweg mee maakt. Maar je maakt er ook net zo snel een tuinfeestportie mojito’s mee. En dankzij de uitzonderlijk krachtige motor is die smoothie, cocktail of verkwikkende mocktail gemiddeld dertig procent sneller drinkensklaar!

cadeau
cadeau

Magisch toetsenbord

Je thuiskantoor is jouw plekje, met geen plaats voor een saai, beige toetsenbord. Maar wel voor de Logitech MX Keys Advanced Wireless Illuminated Keyboard. Met de PerfectStroke-toetsen tik je comfortabel en foutloos, zodat je nooit uit de flow geraakt. Wat je ook tikt - een literair meesterwerk of boekhoudkundig rapport - het lijkt bijna magie omdat de toetsen oplichten als je vingers in de buurt komen.

Zondigen zonder schuldgevoel

Iemand die frituurgerechten heerlijk vindt, maar ze afgezworen heeft, kun je geen groter plezier doen dan met de AirFryer XXL HD9650/90 uit de Philips Avance Collection. Je bakt er maar liefst 1,4 kilogram heerlijke frietjes of een hele kip in een keer mee, en dat met tot negentig procent minder vet! Daarnaast kun je er ook mee braden, grillen en roosteren, en zelfs dessertbereidingen zoals brownies, crumbles en yoghurtsouffles zitten in het repertoire.

cadeau
cadeau

Propere lucht

De Rowenta Pure Air PU3030F0 is het geknipte cadeau voor een geliefde die zich al eens zorgen maakt over de luchtkwaliteit in zijn of haar omgeving. Geef een beetje gemoedsrust met deze luchtreiniger die via een driedubbele filter allergenen, bacteriën en stof uit de lucht haalt. Niet het meest flitsende cadeautje misschien, maar wel eentje dat de ontvanger elke dag kan gebruiken. Want jawel hoor, een kerstgeschenk mag best nuttig zijn.

Keukenhulpje-van-alles

De Moulinex Cookeo+ is het ideale geschenk voor wie helemaal mee is met meal-prepping, of gewoonweg een keukenhulpje zoekt die van alle markten thuis is. Dit is immers een intelligente multicooker die snelkookt, bruint, opwarmt, stoomt, suddert en zachtjes bakt. Met zijn intuïtieve bediening, een handig digitaal scherm en de interactieve culinaire gids past de Cookeo+ de recepten aan en begeleidt je stap voor stap door de bereiding ervan.

cadeau
cadeau

Naar ieders smaak

Een cadeautip voor elke koffieliefhebber in huis? De Philips EP2221/40-espressomachine zet het perfecte kopje voor elk koffiemoment. Die espresso waar je de dag mee aftrapt, of die americano of cappuccino na de lunch, of die latte macchiato om jezelf mee te verwennen tijdens een avondje cocoonen. Kies gewoon het juiste programma, stoom er wat heerlijk melkschuim bij en smakelijk! Heb jij je cappuccino graag iets sterker? Deze espressomachine onthoudt elke voorkeur.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()