Menu
Terug

Weg pijnlijke en vermoeide benen dankzij de PainGone Fllow

14 december 2021

Vermoeide of pijnlijke benen? Dan heb je misschien last van een slechte bloedcirculatie. De Fllow van PainGone gebruikt pijnloze elektrische golven om je bloedsomloop te bevorderen voor een betere levenskwaliteit.

Levenskwaliteit

Heb je regelmatig of onophoudelijk last van pijnlijke of vermoeide benen? Maar liefst drie miljoen Belgen zouden aan dit vervelende symptoom van een slechte bloedcirculatie lijden. Voor hen ontwikkelde PainGone de Fllow, de efficiëntste bloedsomloopstimulator op de markt. Een toestel dat mensen met pijnlijke, zware benen weer of meer mobiel maakt.

Medisch bewezen

De Fllow is een medisch toestel van klasse 2a. Daarmee behoort het tot dezelfde categorie als contactlenzen en hoorapparaten. Items dus die een bewezen, praktische oplossing voor lichamelijke ongemakken bieden. Slechte bloedcirculatie is zo’n ongemak. De meest getroffen mensen zijn ouderen, maar veel voorkomende aandoeningen zoals artrose, diabetes en een hoge bloeddruk hebben ook een negatieve invloed. Een zittend beroep, roken of alcohol helpen ook niet.

Comfort

Simpel uitgelegd, stuurt de Fllow elektrische golven door de voetzolen. Die doen de spieren in de benen samentrekken en dat bevordert de bloedsomloop. Daarbij gebruikt het toestel 25 geoptimaliseerde golfvormen op maar liefst 150 intensiteitsniveaus. Precies omdat veel gebruikers wat ouder zijn (of minder mobiel) werd de Fllow ontworpen met extra aandacht voor comfort en gebruiksgemak. De Fllow heeft een handig hiel- en haaksysteem zodat hij ook liggend gebruikt kan worden.

Aan alles gedacht

De Fllow komt vergezeld van een voetovertrek met imitatiebont die de voeten warm houdt. De afstandsbediening is voorzien van een groot LCD-scherm met achtergrondverlichting. Bukken om instellingen aan te passen of te bekijken hoeft niet. Vergeten waar je die afstandsbediening gelegd hebt? Daarvoor is op de Fllow een knop voorzien. Druk erop en de afstandsbediening geeft een geluidssignaal. De magnetische aansluiting van de kabel maakt dat je er nooit achter kunt blijven haken. Met de oplaadbare batterij doet de Fllow zijn pijnverlichtende werk 36 uur.

Troeven

  • Beste prestaties: dit is de efficiëntste bloedsomloopstimulator op de markt.
  • In alle comfort: zowel zittend als liggend te gebruiken, met een voetovertrek tegen koude voeten.
  • Slimme controle: de intuïtieve en vlot leesbare afstandsbediening laat zich makkelijk terugvinden.
  • Medisch goedgekeurd: de doeltreffendheid van de werking en het toestel is bewezen in klinische tests.
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()