Menu
Terug

Welk cadeau koop je voor hem?

03 december 2019

Niets is zo moeilijk als een cadeautje uitzoeken voor hem. Als je vraagt wat hij wil, weet hij het niet; als hij het wel weet, reikt zijn inspiratie meestal niet verder dan een paar nieuwe kousen of een cd. Wij selecteerden zeven originele cadeaus waarmee je elke man verrast!

Voor baardmans

“Ik zie je graag schat, maar nog een tikkeltje liever met een verzorgde baard.” Niks mis met een subtiele hint in je cadeau. Nu baarden weer helemaal terug van weggeweest zijn, hebben mannen ook de tools nodig om die te onderhouden. De Braun MGK5060 heeft alles in huis om baard-, hoofd-, oor-, neus- en lichaamshaar onder controle te houden. Deze all-in-one trimmer is eenvoudigweg heel efficiënt, zoals het hoort.

cadeau
cadeau

Altijd verse kruiden

Ga voor een uniek, verrassend en duurzaam lekker geschenk met deze The Smart Garden 3 van Click & Grow. In deze slimme tuinpot kweek je zonder omkijken verse basilicum, chilipepers, paksoi, rucola en vele andere tuinkruiden en groenten. Je kiest de gewenste groeicapsule, doet water in de tank en klaar. Deze pot past in elke keuken, de capsules zijn volledig biologisch afbreekbaar en er zijn geen groene vingers vereist!

Soep is altijd lekker

Soep is gezond en smaakt altijd. Met de Viva Collection HR2204/80 van Philips neemt het bereiden van je favoriete soep vanaf nu niet langer dan achttien minuten in beslag! Zes heldere standaardprogramma’s laten je kiezen uit dunne of dikke soep, compotes en smoothies. Het veelzijdige toestel laat zich ook als een gewone blender gebruiken. De grote kan met een capaciteit van 1,2 liter is goed voor vier ruime porties.

cadeau
cadeau

Voor echte fitnessfreaks

Hop naar de fitnessclub, oortjes in en dan go-go-go! Tot je alweer met de kabels van de oortjes verstrikt raakt, tenminste. Tijd voor de Jabra Elite Active 65t, totaal draadloze in-ears die altijd op hun plaats blijven zitten tijdens de heftigste workout - en je nooit afleiden. Presteer nog beter met de juiste playlist. Hoe je die vindt? Vraag het gewoon aan Siri of Google Assistant, zonder dat je je smartphone uit je sporttas moet halen. Een sportief cadeau voor hem!

Kamervullende megabassen

Aan het fornuis klinkt je muziek fantastisch, aan de eettafel trekt het op niks. Je hebt duidelijk geen Ultimate Ears Megaboom 3, want deze Bluetooth-speaker klinkt langs alle kanten net wel goed. Je favoriete tracks klinken overal in de kamer fantastisch dankzij 360-graden geluid. Oh, even tikken op de bovenkant voor het volgend liedje. Meenemen op vakantie of op kamp? Tuurlijk, dit stevige toestel kan tegen water en schokken!

cadeau
cadeau

Ongestoord genieten

Muziek maakt je zen en geeft je focus. Dat wisten ze in de oudheid ook al, maar toen moesten ze niet afrekenen met luidruchtige flexkantoren of bulderende vliegtuigmotoren. De moderne mens heeft gelukkig de Bose Noise Cancelling Headphones 700 uitgevonden, een slimme hoofdtelefoon die muziek perfect weergeeft en korte metten maakt met storend omgevingsgeluid. Zet hem op en je hoort enkel jouw muziek. Weg stress!

Profotografen welkom

Er zijn van die toestellen die je jezelf wilt cadeau doen. De Huawei P30 Pro is een smartphone die op alle vlakken hoge toppen scheert. Maar wat echt een wow-kreet zal ontlokken, is de camera. Sorry, camera’s, want dit topmodel komt met de speciale Leica Quad Camera. ‘Quad’ zoals in ‘vier stuks’, elk ontworpen om een bepaalde taak perfect uit te voeren. Een groepsfoto in een donkere fuifzaal, even inzoomen op een detail op een gebouw, een perfect portret van je nieuwe vriendin, … Het kan het allemaal!

cadeau
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()