Menu
Terug

Wellness cadeautips

08 mei 2018

Iemand in de bloemetjes zetten: daarvoor hoeft het geen kerst of nieuwjaar te zijn. In mei staat je agenda wellicht vol met communiefeesten, maar ook vader- en moederdag mag je niet over het hoofd zien. Hier vind je de nodige tips en inspiratie om de gelukkige helemaal te laten ontspannen.

Denk hier aan pure verwencadeaus. Misschien is je vader echt aan een nieuw scheerapparaat toe, ook al “doet dat antieke geval het nog best goed als je wat aan de draad morrelt”. Misschien is dit de gelegenheid om moeder de vrouw (en indirect je hele gezin) zo’n luchtzuiveraar cadeau te doen. Of doe je haar als verslindster van een boek per week meer plezier met zo’n e-reader? Die ligt lichter in de hand en bij vermoeide ogen kunnen de letters groter gezet worden.

Glitter voor je benen

Braun SensoSmart Silk-épil 9 SE9-880

Je benen ontharen is misschien niet de meest glamoureuze bezigheid, maar met de SensoSmart Silk-épil 9-epilator van Braun voelt het toch al heel wat fijner. De glitterfinish van het toestel maakt dat je het graag uit de kast haalt, om ofwel onder de douche ofwel op de droge huid te gebruiken. De extra brede kop verwijdert zelfs de kortste haartjes, zodat jij zeker een week of twee van zijdezachte benen kunt genieten. De epilator is snoerloos, zodat jij je in een favoriet hoekje kunt nestelen om op je gemak aan de slag te gaan. Volledig pijnloos is epileren nooit, maar met de Silk-épil 9 kom je toch aardig in de buurt.

Stomend stylen

BaByliss Steam Pure P1061E

De Steam Pure-stijltang van BaByliss is een handig twee-in-één apparaat: je kunt er zowel je weerbarstige lokken mee stijlen als je rechte haar een volumineuzere look mee geven. Bang dat je je haar beschadigt? Hoeft niet, want de microstoom die het apparaat genereert - al wat jij moet doen, is een beetje water toevoegen met het bijgeleverde pipetje - beschermt je haar tijdens het stylen. Het zorgt ervoor dat je haren niet uitdrogen en dat ze hun prachtige glans bewaren. Wil je krullen of een wavy strandlook creëren, dan zet je twee opzetstukjes op de uiteinden van de tang voor je begint.

Trimmen als een pro

Philips OneBlade Pro QP6520/20

De moderne, zelfbewuste man draagt niet alleen mooie en goed zittende kleren, maar besteedt ook de nodige aandacht aan zijn haar, (stoppel)baard, bakkebaarden, enzovoort. Om al die verschillende beharingszones netjes in bedwang te houden, heb je een multifunctionele tool nodig. De Philips OneBlade Pro is een uitstekende keuze die heel wat klusjes klaart: elektrisch scheren, trimmen (waarbij je makkelijk kiest tussen veertien lengtestanden) en contouren (met een dubbelzijdig mesje waarmee je in elk richting kunt scheren). Een uurtje oplaadtijd garandeert je negentig minuten scheertijd. Meer dan netjes, lijkt ons.

Je haren drogen in een snufje

Dyson Supersonic

Techfans die houden van een perfect onderhouden coupe zullen ongetwijfeld in zwijm vallen voor de Dyson Supersonic-haardroger, die er helemaal niet uitziet als een haardroger. De ventilator zit in het handvat, de opzetstukken sluiten magnetisch op de haardroger aan en de knoppen zijn digitaal. Anders dan anders, niet? Het krachtige toestel moet bovendien zowat de stilste haardroger zijn die er bestaat, zodat jij op het gemak je haren kunt drogen terwijl je bijvoorbeeld naar je favoriete tv-serie kijkt. Bovendien is de Supersonic mooi genoeg om op je salontafel te laten rondslingeren.

Massage zonder verpinken

Medisana MC824 Shiatsu massagekussen

De Shiatsu massagestoel van Medisana is een heerlijk cadeau voor mensen die wat kwaaltjes willen verlichten. Op zijn minst heerlijk ontspannend, maar meestal brengt het ook echt verlichting. Neerzitten, ogen sluiten en complete overgave: dat is zowat de boodschap. Daar maak je iedereen blij mee!