Menu
Terug

Acer heeft voor iedereen de juiste laptop

26 december 2019

Met de laptops uit de Swift-series heeft Acer altijd wel het gepaste toestel voor onderweg dat bij je past. Of je nu nood hebt aan een licht, maar betaalbaar toestel (Swift 1), een dunne laptop met een megabatterij (Swift 3) of een ultralicht prestatiebeest (Swift 5).

Compleet zonder kabels

Onder de naam ‘Swift’ brengt Acer verschillende laptops uit. Handig, want zo vind je meteen het toestel dat het best bij jou past. Voor elk budget en voor elke opdracht is er een geschikte Swift-laptop. Van occasioneel tot intensief gebruik, voor studenten en road warriors, voor zware toepassingen of voor een streepje entertainment, de Acer Swift-laptops zijn er helemaal klaar voor. Ze zijn bovendien licht en bezitten grote batterijen. Dat maakt elke Swift-laptop de perfecte match voor wie mobiel aan de slag wil gaan.

acer

Voor dagelijks gebruik

Staat er Swift 1 op je laptop? Dan weet je dat je een toestel in handen hebt dat gemaakt is voor dagelijks gebruik. Deze laptop is handig en duurzaam, maar ook strak en elegant vormgegeven. Een Swift 1-laptop bezit een behuizing volledig uit metaal. Het prachtige design geeft een mooie look-and-feel en verhoogt de duurzaamheid. Alles is voorzien om je efficiënt te laten werken: voldoende processorkracht, veel aansluitingen en een groot Full HD-scherm dat apps en documenten scherp toont. Acer voegde hier nog slimme features aan toe, zoals de vingerafdruklezer om snel in te loggen en een functie om je smartphone op te laden als de laptop uitstaat. Zo wordt het wel heel makkelijk om de hele dag productief te blijven. En die batterijduur tot twintig uren mag er ook zijn!

acer

Perfecte combinatie van Acer

De Acer Swift 3 is een zeer geslaagd huwelijk tussen design, kracht en veelzijdigheid. Het slanke chassis uit een aluminiumlegering herbergt een kleurrijk 14-inch Full HD IPS-scherm met heel dunne randen. Heel elegant allemaal, maar ook heel praktisch. Een Swift 3-laptop weegt net geen 1,5 kg en is minder dan 16 mm dik. Je merkt amper dat je het toestel mee in je rugzak hebt. Een snelle Intel-processor van de tiende generatie, een performante GPU van Nvidia en een batterij die 12,5 uren meegaat, zorgen voor betrouwbare prestaties, zowel bij het werken, studeren als ontspannen.

Maximale prestaties, minimaal gewicht

Neem een Acer Swift 5-laptop vast en je zal verrast opkijken. Weegt een laptop echt zo weinig? Toch wel, want met een gewicht van 990 gram is de Swift 5 baanbrekend licht - en dun. Vooral als je weet dat dit ook een prestatiegericht toestel is dat je voor alles kunt gebruiken. Zelfs als je er mee moet rondlopen om zaken aan collega’s te tonen, merk je amper dat je het toestel in de hand hebt. De Swift 5 bezit zelfs een groot 14-inch Full HD-scherm. Heel mooi zijn die piepkleine schermranden en de magnesiumbehuizing, voor een strakke en hippe uitstraling. Nog straffer: deze Acer-laptop heeft ondanks het lage gewicht wel een superbatterij aan boord: 12,5 uren gaat hij mee. Laden gaat ook heel snel, want in dertig minuten tank je de batterij voor nog eens 4,5 uren doorwerken vol.

Supergeavanceerd

Inloggen met een Acer Swift-laptop? Dat doe je met een vingerafdruk of met je stem. In de Modern Standby-stand haal je de Swift-laptop uit de slaapstand door gewoon iets aan de Cortana-stemassistent te vragen.

acer
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()