Menu
Terug

Acer Nitro-serie

17 mei 2019

De nieuwe Nitro-serie van Acer denkt aan de casual gamer met weinig tijd die zijn games wel in een hoge kwaliteit wil beleven. Van monitoren tot snelle gamelaptops, bij de Nitro-serie vind je het allemaal!

Maximaliseer je gameplezier

Acer is bij veeleisende gamers heel bekend voor zijn Predator-toestellen die de beste prestaties leveren. Er is nu ook de Nitro-serie, met alles wat de meer casual - maar nog altijd kritische - gamer nodig heeft. Een Nitro-desktop-pc met bijhorende Nitro-monitor of liever een Nitro-gamelaptop, jij kiest wat het best bij jouw stijl past. Bij elk Nitro-toestel kun je rekenen op goede prestaties, vloeiende graphics en een geweldige spelervaring. En een cool design!

Laptop met pit

De Nitro 5-laptops illustreren perfect waar de nieuwe Nitro-serie voor staat. Het zijn betaalbare laptops die alles bieden wat je nodig hebt voor een geslaagde gamesessie. Onder de motorkap vind je een indrukwekkende krachtbron, met een prestatiegerichte processor van Intel en een GeForce GTX 1050 die instaat voor spectaculaire graphics. Door de combinatie van een snelle SSD en een ruime harde schijf gaat het laden en bewaren van games supersnel.

Wat je ziet en hoort via de Nitro-toestellen is adembenemend. De Nitro 5-laptops pronken met 15,6-inch Full HD IPS-schermen die alles oogstrelend mooi presenteren. Of je nu luistert via de ingebouwde speakers of met een headset, het geluid klinkt superieur. Daar zorgen Dolby Audio Premium en Acer TrueHarmony voor.

Gamemonster voor thuis

Verkies je een desktop-pc? Dan vind je in de Acer Nitro 50 (N50-600) een krachtig toestel dat je op termijn moeiteloos kunt upgraden. Met de ingebouwde hardware zal dat niet snel nodig zijn. Met de supersnelle Intel-chip van de laatste generatie, de performante Intel Optane-opslagcapaciteit, een ruime hoeveelheid geheugen en een grafische kaart die zijn hand niet omdraait om games in de hoogste kwaliteit te draaien, ben je wel even zoet.
De kinderen liggen in bed, je partner is op stap. Je hebt nu eindelijk tijd om nog eens intens te gamen. Dan wil je geen tijd verliezen. Daarom heeft de Nitro 50 een design dat even mooi als functioneel is. Je headset of een USB-stick inpluggen doe je snel via de poorten aan de voorkant. Er zijn zowel USB-A- als USB-C-poorten. Ook present: een geheugenkaartlezer in het front.

Ook monitoren

De Nitro-serie omvat ook schermen geoptimaliseerd voor gaming en mediaconsumptie. Kies voor een 24- of 27-inch IPS-model, naargelang wat het best bij je past. Een Nitro-monitor laat je dankzij de Zeroframe met bijna onzichtbare schermranden altijd honderd procent concentreren op je game. Dat de reactietijd met 1 ms goed zit, zal je niet verbazen, maar dat is niet de enige troef van de Nitro-schermen. De IPS-technologie zorgt voor natuurlijke kleuren, er is een laag aangebracht die reflecties voorkomt en er zijn speakers ingebouwd voor maximaal gameplezier.

Designtoppers

De Nitro 5-laptop heeft een zwarte koolstofvezelbehuizing met een laser geëtst patroon en een intrigerend, rood scharnier, terwijl de Acer Nitro 50-desktop pronkt met een industriële, bijna pantserachtige kast met rode designelementen.