Menu
Terug

Acer Swift 3 (SF314-42-R8V6): een ultradunne en ultralichte laptop

01 september 2020

Ben je regelmatig onderweg voor je werk? Dan is deze lichte Acer Swift 3-laptop de ideale reisbuddy. Hij heeft een enorme batterij die je nooit in het midden van een werkdag in de steek zal laten.

Gemaakt voor onderweg

De Swift 3-laptops van Acer staan voor draagbaarheid en elegantie. In het geval van de Swift 3 (SF314-42-R8V6) mag je daar ook betrouwbare hardware en een prima batterijleven aan toevoegen. Elf uur lang gaat de batterij mee, dus dit is echt een toestel gemaakt voor mobiele werkers. Van je thuiswerkplek waar je sleutelt aan een presentatie tot de koffiebar waar je even al je mails ophaalt, de Swift 3 voelt zich overal thuis. En een stopcontact zal je ook niet snel nodig hebben.

acer, swift

Elegant en stevig

De behuizing uit magnesium en aluminium maakt de Swift 3 (SF314-42-R8V6) niet enkel heel licht (1,19 kg is echt heel weinig), deze Acer-laptop is ook bijzonder stijlvol. De metaalkleur en kleine schermranden zorgen voor een elegante, moderne uitstraling. Ondanks de pittige hardware onder de motorkap en het volwaardige toetsenbord is de Swift 3 ook heel dun. 15,95 mm om precies te zijn, wat weer dat luxegevoel geeft en het meenemen makkelijker maakt. Je schuift hem zo in je tas of rugzak.

acer, swift

Kijkplezier

Deze ultradunne laptop herbergt een IPS-scherm van 14 inch waarop kleuren natuurgetrouw verschijnen en met een hoge helderheid. Dat is handig als je hem buiten openklapt. Teksten lezen en foto’s bekijken doe je in alle comfort. Dit is een Full HD-display die scherpe beelden toont en dankzij ComfyView ook je ogen ontlast. Net boven het scherm zit een HD-webcamera met twee microfoons om online meetings optimaal te laten verlopen.

Betrouwbare hardware

De hardware in de Swift 3 (SF314-42-R8V6) laat je efficiënt en snel werken. Dankzij de AMD Ryzen 5 4500U-processor, 16 GB DDR4-werkgeheugen en een snelle SSD van 512 GB moet je nooit wachten. Ook niet als je iets moet downloaden, want dankzij de ondersteuning voor WiFi 6 surf je aan de hoogste snelheden. Qua aansluitingen heb je ook alles wat je nodig hebt, inclusief een HDMI-uitgang voor een projector of tweede scherm, een USB-C-aansluiting en een USB 3.2-poort. Je trouwe USB-stick past gewoon in de derde USB-poort. Supercompleet noemen wij dat!

Troeven

  • Superbatterij: je kunt tot elf uur lang werken zonder stopcontact in de buurt.
  • Veel opslag: de ingebouwde SSD is schokbestendig en bovendien ruim genoeg voor al je media.
  • Beauty: de behuizing van de Swift 3 in magnesium en aluminium is een streling voor het oog.
  • Onderweg: met een gewicht van nog geen 1,2 kg en een dikte van 15,95 mm mag je hem een echte ‘road warrior’ noemen.
acer, swift
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()