Menu
Terug

Deze extreem stijlvolle laptop van Acer heb je al voor minder dan 500 euro

01 augustus 2019

Met de Swift-laptops vervult Acer de dromen van de veeleisende mobiele computergebruiker. De ultradunne, lichte laptops pakken uit met een stijlvol design, trendy kleuren en een luxueuze afwerking. En zoals we al zeiden: prijs-kwaliteit is er eentje om mee uit te pakken. 

Acer, Swift, laptop, goedkoop, prijs-kwaliteit
Acer, Swift, laptop, goedkoop, prijs-kwaliteit
Acer, Swift, laptop, goedkoop, prijs-kwaliteit

Welkom in de Acer Swift-familie

Ontdek bij MediaMarkt de Swift-serie van Acer, een volledige reeks laptops in verschillende configuraties en uitgerust met goede IPS-schermen. Deze mobiele laptops neem je mee op reis of helpen jou in het thuiskantoor. Naargelang het model kun je kiezen uit stijlvolle kleuren zoals Luxury Gold, Charcoal Blue of Sakura Pink. Maar wat zijn de verschillen tussen de Swift 1, de Swift 3 en de Swift 5 juist? De Swift 1-toestellen zijn betaalbare laptops met een strak design voor dagelijks gebruik. Met de Swift 3-laptops maak je een duidelijk statement. Het zijn handige toestellen met een metalen design. De Swift 5 is het uitstekend presterende luxemodel dat met alle designprijzen gaat lopen. Deze minimalistische Acer-­laptops kunnen veel. Welke past het best bij jou?

Waarom de Acer Swift-serie ideaal is voor thuis én op kot

De volledig metalen behuizing geeft de Acer Swift 1-laptop een krachtige uitstraling. Hij is gemaakt om heel de dag noest te werken, zelfs tot twintig uur lang bij het nieuwste model. De Swift 1 is een praktische én mooie laptop die veel waar biedt voor je geld. Je kunt rekenen op degelijke prestaties en nuttige zaken. Er zijn zelfs USB 3.0-poorten aanwezig om je smartphone op te laden terwijl de Swift 1 uitgeschakeld is. Een vingerafdruk­lezer laat je snel inloggen in Windows. Kleine dingen die je elke dag op prijs zult stellen.

Acer, Swift, laptop, goedkoop, prijs-kwaliteit
Acer, Swift, laptop, goedkoop, prijs-kwaliteit

Mobiele werker

Beeld staat centraal bij de Swift 3. Nu ja, en design. Want met een Swift 3-laptop spring je in het oog. De verfijnde lijnen, de slanke behuizing en de afwerking in geborsteld aluminium zorgen daarvoor. Klap je de Acer Swift 3 open, dan zie je een messcherp beeld in Full HD-resolutie. Indrukwekkend zijn de dunne zijranden, waardoor foto’s en video’s prachtig gepresenteerd worden. De Acer Color Intelligence-functie speelt ook een grote rol. Die optimaliseert de schermkleuren en helderheid, zonder een beeld oververzadigd of onnatuurlijk te maken. En de prestaties? Die zijn goed dankzij de snelle hardware en uitstekende connectiviteit. De batterij gaat tot twaalf uur mee. Niets staat je dus in de weg!

Acer gaat tot het uiterste

Doe je ogen dicht en neem de Swift 5 in de hand. Niet te geloven hoe licht deze premiumlaptop met aanraakscherm is - minder dan een kilogram! Een combinatie van magnesium-lithium- en magnesium-aluminiumlegeringen maakt de Swift 5 bijzonder sterk en licht. Het design is klassevol, met dunne schermranden en stijlvolle kleuren. Daarom kreeg deze laptop een Red Dot-designprijs. Maar staar je niet blind op de looks, dit is een beest van een laptop. Snelle Intel-processors, geavanceerde WiFi-modules en flitsende SSD’s zorgen voor topprestaties. De batterij gaat tot tien uur mee.

Geweldig geluid

De Acer Swift 5-laptops zetten een indrukwekkende geluidsmuur neer. Zware bassen krijg je dankzij de Acer TrueHarmony-speakers, terwijl Dolby Audio Premium zorgt voor een bioscoopervaring met virtueel surroundgeluid wanneer je films bekijkt of gamet.

Acer, Swift, laptop, goedkoop, prijs-kwaliteit
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()