Menu
Terug

Acer Swift-serie

Van instap- tot topmodel
Leestijd minuten
18 september 2018

Terug naar school of begin je al aan het nieuwe avontuur dat unief heet? De Swift-serie van Acer heeft zonder twijfel een laptop die bij jou past en je helpt om het jaar geslaagd door te komen.

Voor iedereen wat wils

Een nieuw school- of academiejaar is een spannend moment. Na die lange, hete zomer is het weer wennen aan huiswerk, spreekbeurten voorbereiden en verslagen maken van practica. Uitdagend allemaal, maar het valt wel mee als je wordt bijgestaan door een nieuwe Swift-laptop van Acer. Onder deze naam schuilen verschillende modellen, gaande van de heel betaalbare Swift 1-laptops die goed bij scholieren passen tot de Swift 7-toestellen met snelle hardware waarmee de moeilijkste opdrachten een fluitje van een cent worden.

Swift-laptop Acer

Van instap- tot topmodel, alle Swift-laptops delen wel hetzelfde DNA. Reken op een stijlvolle afwerking, een dun design en veel kracht voor onderweg. Het zijn toestellen die goed presteren als je thuis zit te sleutelen aan een paper, maar ook als je tussen de lessen door in de bibliotheek informatie zit op te zoeken. Ook leuk: naargelang het model zijn de Acer Swift-laptops beschikbaar in coole kleuren, zoals Stellar Blue, Sparkly Silver of Luxury Gold. Nu rest enkel nog de vraag: welke Swift-laptop past bij jou?

Swift 1 Acer

Geslaagd in het middelbaar

De Swift 1 en 3 zijn in verschillende configuraties beschikbaar die zeer geschikt zijn voor scholieren. De Swift 1 bezit een zacht prijskaartje en is met zijn 13,3 inch grote scherm compact genoeg om in je rugzak te passen. Het is geen krachtpatser, maar wel een betrouwbare, snelle computer die goed is uitgerust.

De Swift 3-laptops beschikken over een 14- of 15,6-inch Full HD-scherm, dat met glas of met een matte ComfyView-laag is afgewerkt. Ze zijn goed voorzien van geheugen en opslag, en een Intel-processor die van aanpakken weet. Wie echt wat extra power nodig heeft, kan zelfs kiezen voor een Swift 3 met Core i7-processor kiezen.

In deze Windows 10-toestellen vind je geen harde schijf, maar wel schokbestendige en snelle SSD’s. En niemand gaat met je gegevens aan de haal, want elke Acer Swift 3-laptop is uitgerust met een vingerafdruklezer waarmee je jouw laptop kunt beveiligen.

Acer Swift 3-laptop

Hogere studies

De Swift 5- en Swift 7-laptops zijn er voor de veeleisende gebruiker. Misschien start je met hogere studies waar je zware apps voor moet draaien, zoals software om video te monteren aan de filmschool of een ontwikkelomgeving voor je IT-opleiding? Wat ook je noden zijn, dit zijn laptops die even krachtig als mobiel zijn. De Acer Swift 5 is uitgerust met een haarscherp 14-inch CineCrystal-scherm waar je met plezier op werkt - en ’s avonds nog een film in hoge kwaliteit op kunt bekijken. Het beeld oogt bijzonder fraai, dankzij de smalle schermranden. De Swift 5-laptops zijn bovendien heel licht en etaleren een mooi lijnenspel.

Swift 7

Met zijn baanbrekende design en een wereldrecord als dunste laptop ter wereld is de Swift 7 het ultieme mobiele werkpaard. Neem hem ‘s morgens mee naar de aula en ’s avonds als je naar huis gaat kun je nog je notities ordenen. De krachtige batterij en zuinige Intel-processor maken het allemaal mogelijk.

Metalen body

Elke Acer Swift-laptop bezit een metalen body, soms van aluminium, soms van magnesium. Dat geeft deze laptops niet enkel veel klasse, maar maakt ze ook licht en sterk. Het maakt ook die dunne schermranden mogelijk zonder dat het laptopdeksel inboet aan stevigheid.

Weet je niet goed welke Acer laptop geschikt is voor jou? Ontdek hier hoe je de ideale laptop kiest.