Menu
Terug

Altijd klassevol met de Asus ZenBook UX410UA

18 oktober 2018

Met de ZenBook UX410UA haal je een toestel in huis die heel lekker licht is en waar je echt mee kunt pronken. En traag is deze Asus-laptop ook niet bepaald te noemen!

Echt vakmanschap

De ZenBook UX410UA is een van de begeerlijkste laptops die je in de winkel vindt. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen is de laptop licht en ook zeer aantrekkelijk. Hij is vervaardigd uit massief aluminium, wat hem stevig maakt, terwijl het deksel uit gesponnen metaal de ZenBook UX410UA een unieke verschijning maakt. Deze laptop heeft veel stijl en klasse, daar zal iedereen akkoord over zijn. Asus verloor daarbij niet uit het oog dat je met de ZenBook UX410UA ook moet kunnen werken. Heel de dag lang, als het moet.

Het design is mooi - wist je dat tijdens het productieproces er tientallen stappen nodig zijn om zijn elegante look te creëren? - maar ook heel praktisch. Door de keuze voor aluminium blijft de laptop heel licht en dun. Het gewicht van 1,4 kilogram is heel reisvriendelijk. Als je hem in je tas of rugzak stopt, merk je nauwelijks dat je de ZenBook UX410UA mee hebt. De zeer bescheiden dikte van 1,89 centimeter maakt het opbergen nog eenvoudiger. En toch is hij stevig gebouwd.

Prestatiegericht

Als je de klep met zijn blikvangende, elegante concentrische cirkels opent, valt je oog meteen op een helder 14-inch Full HD-scherm. Wat opvalt, is dat je vooral naar het scherm kijkt; de zijranden zijn met zes millimeter dikte amper zichtbaar. Begin je te werken in Windows, dan merk je snel hoe soepel de ZenBook UX410UA reageert. Programma’s openen vlug en multitasken gaat zonder haperingen.

Dat komt omdat Asus deze slanke laptop voorzag van behoorlijk goede hardware, waaronder een Core i5-processor van de nieuwste generatie en 8 GB DDR4-geheugen. Een harde schijf van 1 TB zorgt dat je al je bestanden zorgeloos kwijt kunt. Je hoeft bij deze laptop bovendien niet te grijpen naar een bijkomende dure dock of USB-uitbreiding, want standaard bezit de ZenBook UX410UA alle mogelijke aansluitingen. Er is zowel USB 2.0 en 3.0 aanwezig als USB Type-C, en een lezer voor geheugenkaarten en HDMI-uitgang.

Comfortabel werken

De Asus ZenBook UX410UA is dus een echt werkpaard. Verschillende zaken garanderen dat je uren in alle comfort kunt doorwerken, zoals het ergonomische chicklet-toetsenbord op volledige grootte. De zachte verlichting achter de toetsen zorgt voor gemakkelijk gebruik in omstandigheden met weinig licht. Asus Eye Care is dan weer een functie die je ogen ontlast als je lang naar het scherm kijkt. Blauw licht, dat je ogen vermoeit, wordt tot wel dertig procent verminderd. Dat merk je echt na een lange werkdag.

Supersnelle WiFi

Wie mobiel werkt, werkt vaak via WiFi. Dat gaat snel, want de Asus ZenBook UX410UA is uitgerust met de nieuwste ac-standaard van WiFi. Die werkt tot 2,8 keer sneller dan de vorige WiFi-versies (802.11b/g/n).