Menu
Terug

Apps om efficiënt te shoppen op Black Friday en tijdens de feesten

15 november 2020

Dit jaar wil je waarschijnlijk meer dan ooit je Black Friday- en kerstshopping efficiënt tot een goed einde brengen. Er is geen ruimte om te treuzelen in elke winkel en gelukkig is dat ook niet meer nodig. Deze handige apps voor je smartphone of tablet maken je winkelbezoeken dit jaar een pak eenvoudiger.

Betalen zonder betaalkaart

Payconiq is dé must-have app voor wie graag tijdens het shoppen betaalt zonder zijn of haar portefeuille boven te halen. Met deze applicatie scan je snel en eenvoudig een QR-code in. Je geeft het nodige bedrag en je pincode in, en de klus is geklaard. Je kunt de app wel alleen gebruiken in winkels die zelf ook met Payconiq werken, maar gelukkig voor jou zijn dat er steeds meer.

Android | iOS

shoppen, black friday
shoppen, black friday

Veilig shoppen

ShopSafe is in deze tijden misschien wel de belangrijkste app uit deze lijst. Met deze app controleer je voor je winkelbezoek of het niet te druk is in de supermarkt. De app werkt hiervoor met dezelfde technologie als Waze. Je ziet ook welke producten voorradig zijn omdat winkelmedewerkers in real-time doorgeven wanneer rekken aangevuld zijn. Je hoeft dus nooit nog teleurgesteld te zijn als je met je winkelkar het rek met wc-papier nadert.

Android

De app van je lokale shoppingcenter

Winkel je liever in een shoppingcenter? Check dan zeker of je favoriete shoppingcenter geen eigen app heeft. De Westland- en Waasland Shopping hebben bijvoorbeeld al hun eigen mobiele apps. Je bent op de hoogte van het laatste nieuws, je krijgt info over openingstijden en aanbiedingen, of je kunt zelfs het saldo checken van je Gift Vouchers. Je begint dus helemaal georganiseerd aan je shoppingdagje.

shoppen, black friday
shoppen, black friday

Klantenkaarten

“Heeft u een klantenkaart?” De vraag die iedereen aan een drukke kassa wel eens stress bezorgt. Ja, ik heb een klantenkaart, maar neen: ik heb geen idee waar ik die in mijn portefeuille - als die daar al in zit - kan vinden. Gelukkig bestaan daar ook apps voor Hoera! De bekendste zijn Joyn, Stocard en myShopi. Allemaal super handig!

Joyn - Android | iOS

Stocard - Android | iOS

myShopi - Android | iOS

Online winkels in één app

"Ja, maar! Moet ik nu weer een heleboel apps installeren om te shoppen? Dat kan mijn smartphone niet meer aan hoor." Geen zorgen, want ook daar bestaat een app voor. Shopaholics hoeven echt niet voor elke online winkel een andere app te installeren. Installeer ShopAlike, dan bundel je duizenden online winkels in één app. Je kunt sorteren op producten, thema's (verjaardag, Kerstmis, ...) en zelfs op de meest recente acties en kortingen. Je kerstshopping was dus nog nooit zo makkelijk en overzichtelijk.

Android | iOS

shoppen, black friday
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()