Menu
Terug

ASUS VivoBook S14: laptop met persoonlijke stijl

10 augustus 2020

Vind jij ook dat laptops allemaal op elkaar lijken? Check dan zeker de nieuwe ASUS VivoBook S14, een laptop met een heel eigen persoonlijkheid. Net zoals jij!

Onderscheid je van de rest

Je doet graag je eigen ding en je hebt je eigen stijl. Maar als je een laptop moet kiezen, is de keuze beperkt tot toestellen die amper van elkaar te onderscheiden zijn. Kan het ook anders? Zeker, want de ASUS VivoBook S14 (S433) in Indie Black onderscheidt zich van de rest door een aantal eigen accenten te leggen. Een heel eigen design om te beginnen en hardware die je nodig hebt om gewoon te doen wat je wilt. Studeren, gamen, werken aan taken, een filmpje meepikken, … De ultradraagbare VivoBook S14 doet het allemaal.

asus, vivobook s14

Ultragladde finish

Natuurlijk ben je niet gekluisterd aan een bureau. Daarom is de VivoBook S14 gemaakt om te passen bij hoe je leeft: mobiel. Deze laptop neem je makkelijk overal mee naartoe, zeker naar school. Hij is dun en licht (1,4 kg), zodat je hem in je rugzak of tas kunt steken zonder dat je opeens een heel gewicht moet meesleuren. Hij is stevig, maar ook elegant. Het op nanoschaal - heel klein dus - 3D-geprinte chassis uit aluminium is ultraglad en stijlvol. Zonder overbodige franjes, want het is strak en minimalistisch afgewerkt.

asus, vivobook s14

Ideaal beeld

Alle aandacht bij de VivoBook S14 gaat naar het scherm. Nogal wiedes, want door die dunne schermranden lijkt het beeld van je laptop bijna in de lucht te zweven. ASUS noemt dit de Nano-Edge Display, een slimme designtruc om je nog meer van je favoriete game of film te laten genieten. Maar dat is niet het enige: deze laptop heeft ook speciale technologie aan boord die gebaseerd is op functies in high-end tv’s. Die analyseert de video die je bekijkt en verbetert deze op verschillende vlakken, zoals het contrast en de kleuren. Het resultaat: een Netflix-film of YouTube-filmpje ziet er op deze laptop geweldig uit.

Heel de dag lang

Het is goed om weten dat zowel qua chips als netwerkmogelijkheden de VivoBook S14 de allernieuwste hardware aan boord heeft. Ook het batterijleven is uitstekend, zodat je heel de dag op deze ASUS-laptop kunt vertrouwen.

Troeven

  • Lichtgewicht: een laptop met een gewicht van 1,4 kg? Een plezier om mee te nemen!
  • Wachtwoordvrij: dankzij de speciale webcamera log je met gezichtsherkenning in.
  • Videotopper: het knappe scherm van de ASUS VivoBook S14 toont video’s supermooi.
  • Eigen persoonlijkheid: een toetsenbord met een coole Enter-toets en meegeleverde stickers.
asus, vivobook s14
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()