Menu
Terug

Asus ZenBook Pro 15 UX580GE-B0024T

12 februari 2019

De Asus ZenBook Pro 15 UX580 is een echte kampioen onder de laptops. Niet enkel bezit hij de allerbeste hardware, hij komt ook met een magische touchpad die dubbelt als tweede scherm.

Echte vernieuwing

Echte innovatie kom je niet zo vaak meer tegen. Ja, de hardware wordt steeds sneller en je kunt rekenen op een afwerking die niet zou misstaan bij een luxewagen. Dit laatste geldt zeker voor de Asus ZenBook Pro 15 UX580, een lichte, krachtige premiumlaptop. Maar hij overstijgt de meute door voor het eerst iets echt revolutionair aan te bieden: de ScreenPad, een uitvinding die er niet enkel cool uitziet, maar je ook productiever maakt. Een touchpad is een standaardonderdeel van een laptop. Maar er moet toch meer mee mogelijk zijn, dachten ze bij Asus, en daarom bedachten ze een totaal nieuwe touchpad die ook dubbelt als scherm. Om exact te zijn: een 5,5-inch display, vergelijkbaar met een smartphone. Je gebruikt de ScreenPad zoals gewoonlijk om de cursor te bewegen en om te klikken op apps en functies. Maar daarnaast toont de ScreenPad handige pictogrammen waarmee je snel apps kunt starten. Eens de app geopend is, verwijst de scherminhoud naar handige snelkoppelingen om functies aan te spreken. Zo kun je in Word of Excel snel knippen en plakken, bestanden bewaren, het lettertype aanpassen, en meer. Via de ScreenPad kun je zelfs je video’s en muziek bedienen.

Luxeafwerking

De ZenBook Pro 15 UX580 heeft een laag gewicht, een dun chassis en een fraai afgewerkte behuizing uit metaal - een echte ZenBook dus. De elegant afgeronde hoeken, het zachte lijntje in een contrasterende kleur en het cirkelvormig geborstelde deksel geven deze laptop een immens waardevolle uitstraling. Het is zonder twijfel een toestel waar je trots mee aan de vergadertafel aanschuift. Hij komt ook met de allernieuwste hardware. De Core i7 H-processor van de achtste generatie mag je gerust ‘elite’ noemen en dat geldt ook voor het supersnelle WiFi- en netwerkgedeelte. Hou je van games of werk je met grafisch zware apps? Dan is de aparte Nvidia GeForce GTX 1050 Ti met 4 GB geheugen een enorme opsteker. Het beeld dat het grote 15,6-inch Full HD-scherm toont, is hemels te noemen, net zoals het geluid dat uit de speakers (getuned door Harman Kardon) vloeit. Alles klopt gewoon!

Comfortabel en lang werken

Het chiclet-toetsenbord is heel comfortabel om op te werken, en dankzij het uitgekiende knoppendesign worden je handen niet snel vermoeid. Ook nuttig is de ingebouwde vingerafdruklezer. De ZenBook Pro 15 UX580 staat je ook de hele dag bij. Ondanks het slanke design bevat hij een grote batterij die lang meegaat. Een hele werkdag doorwerken zonder een stopcontact kan probleemloos! Met de ZenBook Pro 15 UX580 heeft Asus een absolute topper in huis. Deze laptop zal zelfs bij de meest veeleisende power user een glimlach op de mond toveren. Het chique design dat we kennen van alle ZenBooks wordt hier op spectaculaire wijze nog beter gemaakt door de baanbrekende ScreenPad.