Menu
Terug

Wow: bij deze printer van Brother krijg je inkt om 3 jaar lang te printen

22 augustus 2019

Met deze multifunctionele printers van Brother hoef je je geen zorgen te maken over hoeveel de inkt je gaat kosten. Bij aankoop krijg je er voldoende inkt of toner bij om drie jaar lang te printen, maar dat is niet het enige voordeel. Lees hier alles over de printer die je leven gaat veranderen. 

Printen is handig

Heb je thuis kinderen rondlopen die al eens een werkje voor school moeten afdrukken? Print je graag je favoriete recepten uit om ze in een mapje te bewaren? Of werk je soms thuis en wil je kunnen printen wanneer je wilt? Allemaal goede redenen om een eigen printer aan te schaffen. Sommige mensen deinzen echter terug om een printer in huis te halen, omdat ze bang zijn voor wat ze gaan uitgeven aan inkt (voor een inktjetprinter) of toner (voor een laserprinter). En inderdaad, bij sommige goedkope printers betaal je bijna evenveel voor een set nieuwe inktpatronen als wat het toestel zelf gekost heeft.

impression, imprimante, multifonction, brother, printer, inkt, multifunctionele printer

Een doos om drie jaar te printen

Brother heeft nu een nieuwe formule bedacht waarbij je niet meer voor onaangename verrassingen komt te staan. De DCP-J1100DW-inkjetprinter en de DCP-1612W-laserprinter worden geleverd met voldoende inkt en toner om gedurende drie jaar lang te printen. Daarbij gaat Brother uit van een gemiddeld gebruik van ongeveer dertig pagina’s per week. Print je meer, dan kun je natuurlijk sneller inkt bijkopen. Beide toestellen worden ook geleverd met drie jaar standaardgarantie. Je bent dus zeker dat je drie jaar lang op je printer zal kunnen rekenen, zonder onverwachte extra kosten voor inkt of herstellingen.

impression, imprimante, multifonction, brother, printer, inkt, multifunctionele printer

Printen in kleur

De erg compacte DCP-J1100DW is een all-in-one kleurenprinter die ook kan scannen en kopiëren. Dankzij de ingebouwde draadloze connectie kun je hem eender waar in huis plaatsen, en ook gebruiken met een laptop, smartphone of tablet. Dankzij het 6,8 centimeter grote LCD-aanraakscherm kun je hem makkelijk bedienen. De DCP-J1100DW wordt geleverd met zwarte inkt voor 6.000 pagina’s en kleurinkt (cyaan, magenta en geel) voor 6.000 pagina’s. Hij bevat een papierlade voor 150 vellen en een automatische invoer voor 20 vellen. Dankzij de automatische duplexmodule kun je lange documenten tweezijdig afdrukken, zodat je minder papier verbruikt.

Printen in zwart-wit

Heb je geen kleur nodig, dan vind je in de DCP-1612W een monochrome laserprinter die ook scant en kopieert. Hij wordt geleverd met vijf tonercassettes die elk goed zijn voor duizend pagina’s. De DCP-1612W print tot 20 pagina’s per minuut en beschikt over een papierlade voor 150 vellen. Ook bij deze laserprinter kun je automatisch op beide zijden van een vel papier drukken, wat papier spaart. En dankzij ingebouwde WiFi kun je ook vanop mobiele apparaten printen.

Mobiel printen

Printers van Brother laten je toe om direct vanop een computer te printen, maar ook vanop je smartphone, bijvoorbeeld. Met de Brother iPrint&Scan-app kun je printen vanop toestellen met Android, iOS en Windows Phone; vanop Android kun je ook scannen en faxen. Daarnaast ondersteunen ze ook Google Cloud Print, Apple AirPrint en de Brother Print Service Plugin, waarmee je kunt printen vanuit bepaalde apps.