Menu
Terug

Brother PT-H107B: labelprinter voor de feestdagen

10 december 2019

De Brother PT-H107B is een handige labelprinter waarmee je je spullen thuis, op school en op kantoor makkelijk kunt personaliseren. En met de eindejaarsfeesten voor de deur heeft hij nog meer in zijn mars.

Hou het persoonlijk

Een labelprinter zoals de PT-H107B van Brother bij je thuis helpt om je huis op orde te houden. Kleef labels op de brooddozen van je kinderen en ze worden snel teruggevonden. Met een label op elke ringmap en cursus verloopt de blok van je student zoveel gestructureerder. En ook je zelfgemaakte jam krijgt snel een label van een labelprinter - dat gaat zoveel handiger dan een etiket met de hand maken.

brother

Maak het feestelijk

De eindejaarsperiode komt eraan en dat is elk jaar het bekende probleem: voor wie was dat cadeautje nu weer? De elegantste oplossing: kleef op elk pakje een naamlabel. Natuurlijk wil je daar geen saai etiket voor. Brother heeft de oplossing: je kiest een feestelijk label! Je hebt de keuze uit premiumglitterlabels in goud- en zilverkleur, of een roos of rood cadeaulint met gouden opdruk. Je kunt deze feestelijke labels ook gebruiken om de zitplaatsen aan de feesttafel aan te duiden, of om de gerechten op je feestbuffet te identificeren. Zo hoef je tijdens het feestmaal die uitleg niet telkens te herhalen.

brother

Stevige labels

De labels die Brother gebruikt, zijn gemaakt van een stevig, gelamineerd materiaal. Daardoor gaan ze lang mee - perfect dus voor dagelijks gebruik. Ze zijn bestand tegen vriestemperaturen en kunnen zonder problemen op diepvriesdozen gekleefd worden. Wist je trouwens dat er voor de labelprinters van Brother ook speciale, opstrijkbare textieltape bestaat? Daarmee kleef je heel makkelijk labels in de kleren van je kinderen. Zo belanden ze na de was steeds in de juiste kleerkast en komen ze snel terecht als je kinderen ze laten rondslingeren op school of in de sportclub. De labels laten niet los, ook niet na verschillende wasbeurten.

Makkelijk te gebruiken

De Brother PT-H107B is de ideale instaplabelprinter voor gebruik op kantoor of thuis. Hij is compact en past perfect in je handpalm. Hij werkt op batterijen zodat je hem overal in huis kunt gebruiken. Je hebt geen computer of smartphone nodig: je voert de tekst gewoon in met het grote toetsenbord van de printer. Op het scherm zie je perfect de tekst die je invoert. Je hebt de keuze uit negen verschillende lettertypes en meer dan 170 symbolen. Per label kun je tot 180 tekens gebruiken. Op het scherm zie je een afdrukvoorbeeld, zodat je geen fouten print.

Perfect gesneden

De ingebouwde snijder zorgt ervoor dat de labels elke keer op de juiste lengte netjes afgesneden worden. Heb je meer labels nodig, bijvoorbeeld voor je vele jampotten? Je kunt een label in een keer tot negen keer laten afdrukken. Standaard gebruikt de Brother PT-H107B tape van 12 millimeter breed, maar je kunt ook tape van 9, 6 of 3,5 millimeter gebruiken.

brother

Brother helpt je opruimen

Op Netflix heeft Marie Kondo ons geleerd hoe we ons huis (en ons leven) op orde moeten brengen. Een van haar tips is dat je alles een vaste plaats moet geven. Met een labelprinter als de PT-H107B maak je in een handomdraai labels waarmee je die plaatsen kunt aanduiden. Zo zoek je je nooit meer suf naar waar je iets nu weer gezet hebt.

Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()