Menu
Terug

Canon Zoemini C: instantcamera en -printer

Met één toestel in zakformaat foto’s maken en meteen afprinten
Leestijd minuten
05 december 2019

Met de Canon Zoemini C kun je met één toestel in zakformaat foto’s maken en meteen afprinten. Je leukste selfies tot opnames van onvergetelijke momenten zijn in een handomdraai klaar.

Twee-in-één

De Zoemini C van Canon is een digitale instantcamera in zakformaat. Met de ingebouwde 5-megapixel camera kun je elk moment vastleggen. De camera is makkelijk te gebruiken. Onderwerp in beeld nemen, afdrukken en klaar. Ben je fan van selfies? Gebruik dan het spiegeltje aan de voorzijde, naast de lens, om te kijken of je goed in beeld staat. Je foto’s worden bewaard op een microSD-geheugenkaartje. Met de Canon Zoemini C worden je je foto’s meteen afgedrukt. Op minder dan een minuut komt de foto als printje uit de camera geschoven. Wil je meer dan een afdruk? Druk dan op de Reprint-knop om er nog eentje af te printen.

zoemini

Nooit meer bijvullen

Bij een gewone printer moet je regelmatig inkt bijvullen. Dat probleem heb je niet met de Zoemini C. Deze gebruikt de inktvrije Zink-technologie. Het enige wat je moet doen, is het Zink-fotopapier in de Zoemini C plaatsen. Het unieke Zink-papier meet 76 bij 50 millimeter en bevat onzichtbare microkristallen. Wanneer die verhit worden, veranderen ze van kleur en komt de afbeelding tevoorschijn. Nog een voordeel: de foto is meteen droog en hoeft niet te ‘ontwikkelen’ zoals een chemische instantfoto. Het Zink-fotopapier is bovendien vlek-, scheur- en waterbestendig. Je foto’s gaan dus heel lang mee.

zoemini

Kleine en slanke Zoemini C

De Canon Zoemini C is nauwelijks groter dan een smartphone en weegt slechts 170 gram. Je kunt hem makkelijk in je tas of jaszak overal mee naartoe nemen. Voor stroom zorgt de ingebouwde lithiumpolymeerbatterij: je hebt dus geen stopcontact nodig. De Zoemini C is verkrijgbaar in vier vrolijke kleuren: Bubble Gum Pink, Bumble Bee Yellow, Mint Green en Seaside Blue. Je vindt zeker een toestel dat bij jou past. Speciaal voor de eindejaarsperiode vind je de Canon Zoemini C bij MediaMarkt samen met een bijpassend draagtasje en een pakketje Zink-fotopapier. Deze digitale instantcamera is dus het ideale cadeautje voor de feestdagen!

Kleef ze

De Zink-foto’s die uit de Zoemini C komen, hebben een zelfklevende achterzijde. Verwijder eenvoudig de plakstrip en je kunt de foto’s kleven waar je maar wilt. Zo kun je heel makkelijk jouw spullen een persoonlijke touch geven of de muren van je kamer opfleuren, bijvoorbeeld. Of kleef een mooie foto op het beschermhoesje van je smartphone zodat je die meteen herkent. Houd je je huis graag op orde door je spullen netjes op te bergen? Ook daarvoor kun je de Canon Zoemini C gebruiken. Je maakt eenvoudig labels die je op dozen en kasten kunt kleven. Zo zie je in een oogopslag wat erin zit.

Maak je unieke labels

Het is weer pakjestijd. Onze tip: met de Zoemini C maak je unieke labels die je op je pakjes kunt kleven. Maak de leukste foto’s van je vrienden en familie, druk ze af en kleef ze op je cadeautjes. Zo krijgt iedereen zeker het juiste pakje!

zoemini
Bekijk commentaar () Verberg commentaar ()